Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Förra fredagen flyttade S*Special Cats Paulina till Göteborg. I Masthugget bor hon nu hemma hos Astrid, Johanna, Anki, Erik och kattkompisen S*Special Cats Napoleon (Nappe)

Sötaste flickorna i stan.

Det är väldigt roligt för oss att hon fick flytta just till dem, vi har känt varandra i ett antal år.  De har haft en katt från oss tidigare, hon hette S*Special Cats Isabelle, en mycket söt och kraftig blåcremehona som finns tyvärr inte med oss längre.

Att de nu har både Nappe och Paulina som redan blivit kompisar är roligt, de hittar på mycket kul i lägenheten. Kanske vill de sitta och se på när Danmarks och Tysklandsbåtarna kommer och går. Om de har lust så tar de andra hållets utsikt och ser på fåglarna och barnen på gården. Tittar på Astrid och hennes kompisar när de gör väldigt fina STORA snögubbar. Ovanligt fina och stora snögubbar bor det på deras gård, vi har sett det själva.

Sen har ju Astrid och Johanna väldigt mysiga rum för katter att gosa i om inte de tar plats i soffan som här.

Napoleon är som en storebror till Paulina. Gillar att titta på samma vippa.

Och så kollar han vad hon fått i flyttpresent, han kanske har sett hur tullgubbarna nere vid båtarna gör när det kommer in nya människor, undersöker väskor och så... lika bra att krypa in och kolla ordentligt.

Vi önskar er många kärleksfulla år med lilla Paulina och även Nappe, det är ni verkligen värda. Ni är alla katters drömfamilj.

Och så senaste nytt på kattfronten här hemma: Axel ligger och gosar i vintersolen i lugn och ro.

Idag har vi städat, katterna och jag, alltså de ligger på tvättkläderna på och sover. Jag tvättar golv och när jag skall lägga ner de upplagda stolarna så sover en katt på varje vänd stol. När jag skall duscha blommor så vill de dricka vatten från badkarskranen. När jag skall fixa kaffe så sitter två och undrar vad VI skall äta till kaffet.  Det får bli en klick räkost till kaffet. Och en skinkbit till påtåren. Och nya rena filtar att sova på i eftermiddag för mig och katterna. Tur att man får hjälp med hushållsarbetet. /R

Foto