Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Primus har flyttat hem till Ken och Magnus i Göteborg, Majorna. Vi känner redan nu att han kommer att vara en älskad kattkille hos dem. Det finns kanske en viss risk att han kommer att bli bortskämd...men vad gör det. Är man en kurrglad, lekfull och pussglad katt så får det gärna vara så.

Vi har hört att han redan första morgonen i sitt nya hemma hälsade godmorgon genom att pussa dem på kinden. Det gjorde han säkert som tack för att de hade fixat så fint tills han skulle komma hem. Tack för att ni hittade till oss och vi hoppas att ni får ett långt roligt, kurrigt och mysigt liv ihop med Primus.

Primus, man blir glad bara av att säga namnet. Älskade lille katt, vissa namn är man extra glad i.

Ni kommer att kunna träffa Primus och hans kull kompisar på Spinneriets utställning i Bohus i maj,  alla köparna vill vara med och då tänker vi anmäla  alla de fem Pärla, Paulina, Pontus, Primus och Putte Jr i kullklass. Då skall det bli fest oavsett hur det går med utställningresultatet.

Ha det så gott,önskar vi till de tre härliga trevliga killarna i Göteborg.

/R

Foto