Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Här kommer lite blandade bilder från veckan med våra underbara Q barn. Jo det är verkligen våra just nu.  Biancas , mina och Jonas förstås. Men även de blivande ägarnas och så alla de andra katterna här som just nu pysslar om dem varje dag. De är där inne och tvättar dem, leker med dem och sover intill dem. I lördags var de små 6 veckor gamla. Queen, Qurra, Quattro och Quincie. VÅRA bebisar!!!

Quincie njuter av att en säng får lov att stå obäddad hela förmiddagen, särskilt när solen lyser in på den.

Alla de små kommer nu upp i sängen själva via klätterställningen, det är lycka, att titta ner på de STORA , äldre katterna som går på golvet. Quattro känner sig lite tuff häruppe.

Queen har hittat sig en egen säng. Sover där en lååång stund.

Bra med ett ställen där man inte syns alls, eller...

Qurra gillar att fundera lite, vad är det ni gör där med kameran?

Man kan bara kurra till Qurra, se själva.

Äntligen får man ligga ifred utan att nån skall bädda och fördärva sängen. Så här ska det va, undrar hur matte och husse fick fram den goa solen???

Quattro vännen.

Fast man kan ju inte ligga still hela dan och slappa till sig.

Qurra och Quattro känner på varandra, vad gör du med örona. Kan bli rött kort för sånt.

Åhh håller ni på ännu, Quincie flyttar inte på sig för att busa.

Matte snackar så mycket, jag har inget gjort alls, bara tatt det lugnt hela förmiddagen.

Quattro tvättar sig efter fighten.

Quincie dockan.

Qurra sötnosen.

Quattro, prinsen.

Queen gosan. Ganska slappa katter allihop faktiskt, gott det.

Det finns det väldigt goda bakelser på bageriet i Kungälv, de kurrar högt...

och smakar väldigt gott.

I övrigt så har det varit ett väldans liv här hemma, inte en lugn stund för katterna. Först började husse att lägga sig i sängen och snurra runt med extra många täcken på sig och snyta sig så det var ett herrans liv varenda dag. Och huttra så det hördes fast man försökte gömma sig under täckena.

Sen började matte också att nysa hela dagarna så alla katterna blev jätte rädda. Säkert 20 gånger i sträck. Sen har hon gått runt med ett täcke på sig sig ....i hela huset. Hon har fräst i flera dagar nu. Tur att det inte är åt oss.

Undrar hur vi skall få stopp på dem, de sover på soffan mitt på dan och snarkar hela eftermiddagen. Dricker baljor med te fast vi vill ha skinka, inte nåt gott alls på bordet idag. Albert och Ambrosius har jagat god mat inne hos kattungarna hela förmiddagen, enda stället där det bjöds lite extra. Ingen alls har fattat att det varit både lördag och söndag här..Måtte det ta slut snart så vi kan få ligga stilla i sängen på nätterna utan att nån skall upp och snyta sig en enda gång till. Hoppas att ni slipper sånt här.

Många hälsningar från katterna och oss/ R&J

Foto