Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Den 2 maj fyllde Axel, Albert och Ambrosius 13 år, det känns som en stor dag. Vi minns fortfarande när de föddes i vår allra första kull 1998. Så mycket glädje de gett oss genom åren.

Vi skickar ett grattis till deras syster Anna Aurora som bor i Göteborg hos Jim och Pia. Jim var den som allra först satte sitt namn på lista för intresserade av kattunge hos S*Special Cats. Det var när vår första katthona var bebis som han var och jobbade med att lägga fin marksten i vår trädgård i Lerum där vi bodde då.  När han såg vår lilla Doris sa han, om ni någon gång får ungar efter henne då vill jag ha en. Och så blev det ett par år efter det. För inte så länge sen var de här i Hålt och hälsade på igen med sina barn. Jätteroligt.

Kullen hade även en bror som hette Albin som har bott i Kode, han avled tyvärr förra året. Men vi minns honom med glädje, ser honom framför oss när han så stolt gick ut sin kattgård. Han och Ambrosius var mest lika i krpoo och utseende. Vi är mycket glada att ha hans matte och husse fortfarande som vänner. Nu bor våra kattungar Olga, Ottilia och Putte Jr hemma hos dem. Eva och StenÅke var de som först hämtade hem en katt från S* Special Cats katteri. Även det en dag vi minns. Första leveransen av en kattunge. 

Axel kom tillbaka till oss efter drygt 11 år i sitt hem i Göteborg. Han var välkommen tillbaka när familjen fick förändringar och han är en verkligen kär pojk i huset. Idag smög han på en fågel på gräsmattan... Fågeln gömde sig bakom en stubbe där vi har ett fat med mat till fåglarna och Axel smög runt, hackade tänder och letade när fågeln satt en halvmeter ovan för hans huvud och tittade på vad han gjorde. Jaja huvudsaken är ju att det händer lite spännande saker på dagarna. Och jag hade kul med att titta på. Fick vänta med att packa in maten till fågel lyfte så retligt nästan vid örat på lille Axel.

Albert hjälper till i trädgården. genom att bara vara med. Tur att nån tänker på att sova middag.

Axel, killen som har koll, tex på hur många krukor matte har i lillförrådet, han är där varje gång dörren öppnas och räknar och ser att de står fint på hyllorna.

Ambrosius, som har undanbett sig uppvaktning på sin födelsedag, surar för det inte blev nån större fest...eller.....rökt bogfläsk, tunnt skivat blev det ju iallafall och ekologisk yougurt. Ok vi får ordna en fest till!

Albert.

Ambrosius

Axel.

Grattis på er på 13 årsdagen den 2 maj 2011,  Albert, Axel , Anna Aurora och Ambrosius /R

Foto