Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vår vän och uppfödarkollega Kerstin Kjellstedt har för ett par dagar sedan omkommit i en mycket tragisk olycka, endast 57 år gammal.

Vi kände henne sedan vintern 2003 då vi första gången möttes på en kattutställning i Mölndal. Våra kattburar var mitt emot varandra och Kerstins lilla Freja, en blå britthona tittade med stora ögon på vår Ambrosius. Det gjorde även Kerstin. Det blev början på ett roligt umgänge med Kerstin. När Freja senare parades med Ambrosius och hon födde Ambrosia så var det ingen tvekan om att den lilla skulle få bo hos oss. Vi ville gärna ha en kattbebis ihop Kerstin.

Vi jobbade ihop i vår kattklubbs Café, åt middagar hos varandra och pölsade i snön på vinterpromenad och hade det härligt ihop i många timmar varje gång vi sågs . Vi är så otroligt ledsna att att du inte är med längre. Ingen kattutställning kommer att bli sig lik utan dig. Vi, alla brittvännerna, älskade dina härliga funderingar om livet, ditt lugna sätt och dina helsköna och jätteroliga kommentarer till det mesta. De kommer vi alltid att minnas dig för.

Kerstin med vår lilla Ambrosia. En kattunges bästa start i livet.

För några veckor sedan var du med här hos oss på en liten uppfödarträff. Vi alla här på bilden är ett rikigt bra britt kompisgäng och du skall alltid finns med oss där även i famtiden. Vi har en stor plats för dig i alla våra hjärtan, härliga Kerstin.

Ett par ord till Morgan, Kerstins man. När detta ofattbara inträffade att Kerstin dog när hon ville rädda er hund. Strax intill ert nyinköpta hus så kan vi knappt ta det till oss. Det får ta tid att förstå. Fortfarande lever Kerstin här hos oss och kommer att göra det länge, länge. Vi alla finns kvar och vill leva vidare med dig i Kerstins glada anda. Känn dig alltid välkommen till oss alla britt vänner som Kerstin hade, och det var MÅNGA. Vi tänker på dig och Kerstins barn med famíljer.

Vila i frid Kerstin.

/R

Foto