Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

S* Special Cats Quincie har för några dagar sen flyttat till Vargön. Där finns Inger och Ingemar som nya snälla "föräldrar" för henne det är underbart för oss och för henne. Första dagarna har gått fint och hon undersöker allt och sover gott. Kanske har även nya kompisen, barnbarnet Oscar kommit förbi och lekt lite. 

Det är roligt att tänka på när katterna flyttar, att den, den och den kommer att vara med i lilla kattens liv och göra det roligt och tryggt. Annars hade vi inte stått ut med att lämna dem. Quincie kommer få åka en hel del båt på Vänern, det tror vi att hon kommer att gilla. För på båtar kommer man nära varandra och har tid att pyssla om en katt tös. Egen flytväst är redan på gång. Säkert kommer vi att visa något kort på henne här sedan från båten.

Vi är så glada att hon får bo hos er och vi önskar er all lycka med henne.

Oscar, en perfekt kattkompis.

Dags att åka iväg...Med såna leenden kan ingen katt få tråkigt.

Vi ses snart igen, på utställningen nästa vecka.

Söndag den 22 maj i Ale Arena i Bohus på kattklubben Spinneriets utställning.

Då får ni träffa många av S*Special Cats katter.  Skall bli riktigt roligt att träffa er igen. Mer info om utställningen kommer här i veckan som kommer.

/R

Foto