Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har flera katter från S*Special Cats varit på Spinneriets utställning i Bohus, som ligger ca 2 mil norr om Göteborg, vid 45:ans väg. Med på utställningen var alla 5 kattungarna som föddes i P kullen Primus, Pontus, Pärla, Paulina och Putte Jr. Från Q kullen kom alla 4 ungarna som föddes där Qurra, Quattro, Quincie och Queen. Även Nils, våra egna katter Mildred och Signe var med. Igår var Pontus och Ofelia där och tävlade.

Med på bilden är alla utom Eva och StenÅke som åkt hem till hunden och katten Putte Jr som sov så gott i sin bur, men de finns med på kort längre fram.

Här kommer många bilder från idag, det är tråkigt att vi inte kunde vara med överallt med kameran. Vi saknar kort på många av er som var med men ni får se dem som ett minne från dagen ändå. Tack för det trevliga sällskapet och för att ni varit så duktiga med era katter, för många av er var det första gången som ni ställde ut. Men det har gått sååå bra. ALLA katterna har fått jättefina bedömningar, helt fantastiskt.

De har visat upp sig fint och trots lång tid framme hos domarna har de varit snälla och fina. Detta mycket för att de känner sig trygga i era händer. Det känns så härligt för oss att se er med de små, vi är så glada att ha Er till nya ägare till dem.

Nu skall ni få se på många kort. De kommer lite som vi tagit dem alltså inte i någon särskild ordning. Varsågod att se när S*Special Cats familjen har en trevlig dag ihop och efter alla fina egna bedömningar sedan i slut panelen tar hem 3 st BIS  ( Best In Show)

Bästa Veteran kat III , Signe som är drygt 13 år och 4 månader gammal.

Bästa Kull i kat III , Q kullen

från vänster Quincie, Quattro, Qurra, Queen.

och Bästa uppfödning ( S* Special Cats)

Har man vart uppe tidigt och åkt till utställning kan det vara gott med en liten tupplur medan man väntar på domaren för Quincie. Matte Ingers händer är härliga.

Mildred hos domaren

Quincie hos domaren

Quincie

Qurra

Qurra

Bo med Pärla, Lena, Anki med Paulina

Bo, Pärla, Anki, Paulina, Ken, Primus, Magnus, StenÅke och Putte Jr

Samma gäng+ till höger vår lilla RosMarie´s blivande matte Agneta med dotter.

Cecilia och Pontus

StenÅke och Putte Jr

P kullen väntar på att individuella bedömningarna skall starta.

Längst fram Pontus husse Carljohan och Putte Jr matte Eva.

Cecilia med Pontus och Ken med Primus

Anki med Paulina

Pontus husse Carljohan

Ingela och Bosse med Pärla

Paulina

Cecila och Pontus

Agneta, blivande matte till lilla RosMarie som ligger hemma i bolådan med mamma Josefina, på tisdag är hon 3 veckor gammal. Och Jonas bästis Hans "Rosse" .

Magnus och Ken på bedömning med Primus

Margareta, Eva och Putte Jr

Ken och Primus

StenÅke och Putte Jr

Pärla gosar med domaren

P kullen på kullbedömning

Q kullen på kullbedömning

Signe bedöms i veteranklass där hon blir nr 1 och i kastratklass där hon blir nr 2.

Quattro och Nils har inte varit med mycket här för de hade en annan domare och de bedömdes samtidigt sm våra bruna och blå. Därför får han en bild här, taget för några veckor sen. Han var jätteduktig han också idag och var med på uttagning för domarens bästa ungdjur, där blev det dock stopp för en smal gråblå en som också kallas för kattunge vann. Smaken är delat, vi tyckte Quattro var snyggast hos den domaren i alla fall.

Nils som är svensk Champion fick idag sitt första CACIB certifikat och är på väg mot Internationell Champion titel. GRATTIS!

och Mildred på en hemmabild, idag fick hon sitt andra CAC på väg mot svensk Champion, bra gjort tjejen.

Flera av våra goda vänner har fått mycket fina bedömningar och titlar på utställningen till sina katter, JÄTTESTORT GRATTIS till er. Vi har fler bilder där några av er är med de kanske kommer in här senare.

Och hur hade det då varit hemma då medan vi var på utst. Fint, katterna hade busat runt lite och spritt leksaker och sladdat lite på mattorna. Precis så som vi önskar se det när vi kommer hem, att de har lekt och haft kul. Och så väntade förstås RosMarie på oss. Nu har hon vart med och skrivit på sidan. Inrullad i sin filt har vi kelat och pussats. Hon kurrar högt fast hon bara blir 3 veckor på tisdag. Igår var hon med i köket och lagade middag, på bänken i sin lilla låda. Med mamma Josefina som undrade lite vad hon gjorde där. När hon märkte att RosMarie bara skulle höra lite på sportradion och laga mat så gick det bra. Mamma lade sig borta vid kaffebryggarn och slumrade en stund.  Borta bra hemma bäst när RosMarie och de andra väntar på oss. 

Nu blev det ju VÄLDIGT  MÅNGA bilder på de bruna, ja så blev det. den här gången, mest för att vi hade blå och chokladfärgade katter med oss själva idag och fick vara vid samma domare som de. Det gäller ju att vara på plats vid rätt tidpunkt, det har gått nästan bra hela dagen för alla katterna. Det blev snabbt fixat då vi tagit någon minut promenad åt fel håll i lokalen. Allt har ju löpt på fint.

Men nu skall vi snart börja åka runt och hälsa på ett par i P kullen och hela Q kullen och se hur de har det i sitt nya hem. Roligt att se dem i sina nya miljöer. Då blir det många, många bilder på Blå, Blåcreme och Cremekatten.

Tack alla trevliga människor som gett oss gratulationer, hejat på katterna och gjort dagen till ett fint minne för oss alla i S*Special Cats familjen. På återseende/R

 

Foto