Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Dagarna går iväg här i Hålt. Jobb, trädgård och massa kattgos förstås. Och så en del som förgyller dagarna extra. Vi har haft Suzanne´s Trisse här (S*Special Cats John Player Special) på sommarlov medan matte var på semester. Han är en stor snäll chokladfärgad kille, född 4 februari 2008.

Han är bror till Josefina och hans mamma är Capella.

Det har varit så roligt att få träffa dig och mysa här med dig i lugn och ro.

När Trisse vilar på rummet så kommer Josefina och lilla RosMarie ut. Det är mycket som skall visas för den lilla och mamma är aldrig långt borta.

Oj vad det låter från garaget, en gräsklippare, vaaaaaad är det.

Miranda ser hur det går för dig.

Det är inte farligt, vi känner varandra.

RosMarie har märkt att hon kommit upp på första hyllan, huuu.

Så här var bättre, riktigt skööööönt.

Håkan och Carina från Skövde har varit här och hälsat på. Hemma har de S*Special Cats Julius, här ett kort på honom.  Han är Trisses och Josefinas bror, visst är de lika.

När Håkan och Carina var här fick  RosMarie sitta med ute och gotta sig i en go filt. Bebisar skall ju inte lämnas ensamma för länge....

Carina har kelat med sin choklad Julle sen 2008 så hon kan det verkligen.

Och Håkan som är katternas drömpappa har en härlig famn att vara i.

Även när inte katterna är med har vi kul. Till och med ute i skogen med fika.

Hemma tycker Mildred att det är snällt att vi lämnat kvar några kartonger från P och Q kullarna. Hon vet precis var de finns och använder dem ofta.

Ambrosia på morgonpromenad.

Axel väntar på fler citronfjärilar.

Jadå jag såg den också, den var fin och snabb.

Signe vid grannens lada, hon är så stolt när hon kommer därifrån. Det är inte vi. Vi vet ju inte vad som finns där under. Fast man får ju inte veta allt vad barnen gör på dagarna. Hon kommer hem och är väldigt glad efter en stund, det är lycka för oss.

Gamle morfarkatten Ambrosius går bara runt huset och lägger sig sen i skuggan på gäststugans trappa. Det är vi så nöjda med. Allihop.

Fast på vägen dit kan det ju hända ett och annat.

P kullens mamma Capella njuter nu av utelivet och hälsar till sina små.

Josefina och Bianca leker på altanen.

Nu när Q kullen flyttat så leker Bianca själv med sina små bollar, de var ju trots allt kul och nu får hon ju ha dem för sig själv. Passa på nu innan RosMarie fattat vad du gör.

Inga ungar att passa, Bianca tar sig en middagslur och drömmer säkert om sina små.

Vi tänker ofta på och pratar om våra kattungarna som flyttat.  Anna Aurora i Göteborg, Beatrice i Jönköping, Baltassar och Dear Teddy i Aingsås, Caramel i Lidköping, Darwin och Edward i Alingsås, Dumle i Göteborg, Gullan i Alingsås, Marwin i Sandared, GullVivan i Göteborg, Hilda i Göteborg, Hermann i Göteborg, Knut i Äspered, Isidor i Kungsbacka, Napoleon och Paulina i Göteborg, John Lennon i Gislaved, Judith i Bergen, Norge, Hulda i Uddevalla, Gunnar Gustafsson i Dingle,  Linnea i Smögen, Melker och Nellie i Stoby ( Hässleholm), Mauritz och Pärla i Floda, Nalle i Västra Frölunda, Primus i Göteborg, Franciskus och Nils i Bohus, Ossian i Partille, Ofelia i Göteborg, Ove i Göteborg, Ottilia, Olga och Putte Jr i Kode, Hedvig och Isak i Kullavik, Herbert och Ludwig i Arvika, George Harrisson i Malmö, Konrad i Oscarshamn, GullMaja i Falköping , Big Blue i Göteborg, Kerstin i Örebro, Pontus i Göteborg, Quattro i Göteborg, Queen i Sätila, Qurra i Nol, Quincie i Vargön alla finns ni i våra hjärtan. Hoppas jag inte glömde nån just nu. De är födda från 1998 och framåt.

Och naturligtvis våra egna tidigare katter Doris, Putte, Cajsa, Clara, Eleanor.

Vi får nog göra en liten sida för er så att vi kan dela korten vi brukar titta på själva med er andra. Snart får vi besök av flera av er medan matte och husse är ute och semestrar, då skall ni få se några mer av dem här.

Nu åker vi till stugan och mal ner lite trädkronor, krattar lite och röjer med röjsågen i backarna och på parkeringen. Det skall vara plats för er som vill ta er en fika.

Sommar Kram till ER ALLA tills vi ses + alla andra vännerna med eller utan katter hemma.  

 

 

Foto