Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har haft glädjen att ha S*Special Cats Caramel (som hemma kalla Astrid) här på besök ihop med sin bästis Leopold medan husse Karl-Olof och matte Gullvi varit i Lysekil med dottter Erika  och sin Sven samt de jättecharmiga pojkarna Simon och Eskil.

Caramel är precis 9 år nu i juli. Hennes mamma är vår tidigare Clara Fina och pappa vår Ambrosius.

Hon är en riktigt maffig britthona som älskar att leka, stångas och sova hos gammelhusse, som knappt haft tid att gå till jobbet när hon var här.

Kurr och pratprinsen Leopold af Lidköping.

Vi har nu Mauritz och Pärla ( som hemma kallas för Hennes) H&M här på besök medan matte Ingela och husse Bosse är i Italien med husbilen, alla här hälsar så gott och önskar trevlig resa till er. De leker helst med lilla RosMarie som även får vara med och sova med gammelmatte och H&M.

Om inte RosMarie undersöker andra personer som kommer hit ibland. Som Anton, farmors kärlek och sånt som kan dyka upp. Väldigt mjuk och go var han tyckte lilltjejen.

och farmor förstås.

RosMarie gillar också att fika med blivande husse Kjell och matte Agneta, oj vad veckorna går fort nu tills hon kommer till er. Vår söta, snälla, nyfikna lilla RosMarie. Tur att  jag  har semestervecka nu och skall ta väl vara på tiden med henne. Vi ses snart igen.

/R

 

 

Foto