Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är det semesterdags och vi är hemma, borta, på landet, hemma och lite här och där och har trevligt. Här kommer några bilder från de senaste dagarnas fikavänner.

Ingela och Bosse hämtar Mauritz och Pärla som varit på besök medan de varit i Italien med husbilen.

Ingela, pingela lalllaaa våran Ingela...Mauritz och Pärlas bästa pingela lalaaa...

Bosse, husbilspappan alla katter drömmer om.

De har fixat katterna en egen dubbelsäng med plats för alla leksaker och gosebäddar. Myggdörr och go mat i kylen och frysen. Vad kan Mauritz och Pärla mer begära.

Tack för en jätterolig helkväll här i Hålt.

Efter en resa med över 20 svenska husbilar av samma märke ner till Italien med besök på fabriken som bygger dem där, så landar de igen i Hålt. Helt fantastiskt arrangemang av Bosse, Ingela och ett par goda vänner till dem. De har bildat den allra första klubben för intresserade av just detta husbilsmärke. Måste ha varit ett härligt ögonblick för fabriksfolket att få ta emot dem för visningen i fabriken i Italien.

Alla var ytterst nöjda med valet av husbilsmärke, inte dumt att veta.

Någon dag senare var vi på Nossebro marknad med Lena Forsman och hennes dotter Anna, de som har S*Special Cats Nils. Tyvärr låg kameran hemma, vi hade mycket trevlig och gjorde en del "fynd" bland annat hos den trevlige mannen med tyger. Nu skall vi piffa upp köket i höst. Det blev faktist även en julklapp inköpt. Vi har alltid kul på våra resor ihop, mer skall det bli.

Vi har också träffat S*Special Cats Quattro´s matte Margareta och hennes sköna "syster yster" som heter Lillemor. Vi åt en många rätters buffé middag på den riktigt bra kinesrestuarangen vid Nytorget i Kungälv ihop och sen tog vi resten kvällen i Hålt. Goare tjejer får man leta efter.

Sen vill vi visa er fina bilder från S*Special Cats Quincie som är ute och åker båt i Vänern med husse och matte. Tack Ingemar och Inger för att vi får ta del av era söta bilder.

Gäller att få i sig nåt gott innan man ger sig ut. Pappas tös...

Kan det finnas några kattvänner på den ön tro.... det ser ut som att husse kör väldigt lugnt och fint. Hon har flytväst men håller på att öva med att ha den på. Det verkar ju gå bra svänger det till kan man ju alltid hoppa in i husses knä.

Medan de andra pysslar iordning så kopplar jag av lite i diskbaljan.

Här var det ännu skönare, undrar om båtmotorn låter som en kattmamma som kurrar, der ser så ut.

Sommarhälsningar från R&J

 

 

Foto