Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har det gått en liten tid sedan mamma Josefinas och vår lilla chokladbebis S*Special Cats RosMarie flyttade till Partille. Där bor hon hos Kjell och Agneta och har det rikigt gott. Numera kallas hon för Vera. Ett fint namn på lilla kattfröken tycker vi.

Hon får mycket kel, lek och har redan varit ute och promenerat med sele, det har gått fint. Sover gjorde hon redan från början i matte och husses säng.  Hon har också hälsat på grannarna som faktiskt är bekanta till oss. Roligt att hon får er, Agneta och Mirco med familj och egen katt som nya vänner.

Vi har glädjen att få hit henne igen om någon månad när husse och matte skall ut på resa och fira födelsedag. Inte dumt att få känna på sitt nya hem några veckor och sen känna igen sig. Skall bli spännande att se om hon känner igen oss och kompisarna sig när hon kommer i slutet av september..

All lycka och mycket roligt önskar vi er med underbara lilla RosMarie. Hon har varit väldigt speciell för oss och vi vet att hon har många beundrare bland våra vänner och släktingar. De är säkert med och önskar er lycka till. Här ser ni några kort som togs vid flytten.

Gott att sitta i husse Kjells famn.

Hon får kul ihop även med matte Agneta. Kanske kan det bli att åka cykelkorg med selen på. 

Det blir säkert någon lekstund även med dottern Ulrika.

Vi ses snart igen, ha det gott till dess, alla i er familj i Partille utanför Göteborg.

Här hemma så har katterna det spännande både ute och inne. Ambrosius håller koll på framsidan huset. Han gillar att dricka regnvatten i "sin" gula hink vid vattentunnan. Sen är översta trapplatån hans favoritplats. Där ser han vem som kommer mellan staketbrädorna.

Albert ligger nedanför köksfönstret. Går ut i alla väder en ronda och lägger sig sen och vilar i gräset. Hans mys ställe är i en fåtölj på altanen, helst med en go filt under sig.

Ambrosia vid lilla förrådet. Hon är den snälla trädgårdspolisen. Vet vad som händer överallt och tittar till oss så att vi gör det vi ska. Och inte ligger i hängmattan för länge för då talar hon om att det är dags att gå med henne en sväng. Men vad är det hon tittar så intresserat på nu....

Aha, Sir Henry som pratar något konstigt språk ihop med husse i sin utegård och kramar hans ben och springer runt i full fart, en del skall göra sig till. Fast det verkar som det har lönat sig för han har blivit fästman både till Olivia och Mildred...Vi har ALLA hört dem minsann. Och nu börjar tjejerna bli fjäskiga de också som de aldrig varit förut. Hela kvällen idag låg bägge två, Mildred och Olivia i mattes knä vid Tv:n. En del får hålla på. Kan nog bli en del att skriva om dem här snart verkar det som, mer om detta nästa gång.

Stockholmaren Sir Henry, som är här på besök är en riktig charmör, med både oss och kattflickorna. Killarna i huset har inte riktigt samma åsikt om detta men låter han få hålla på ett tag, han ger väl sig...kanske... eller aldrig.

Albert  vill inte tala med honom alls, möjligtvis titta på honom en stund genom att ligga under trädgårdsbordet och speja vad han har för sig därute. Ambrosius lägger mycket närmare och låtsas se på nåt i garaget med håller full koll åt sidan på när Henry kommer åt hans håll i sin kattgård. Ambrosius låtsas inte alls höra vad han pratar om på andra sidan staketet

Julius bli ärligt sagt lite förbannad att han är här fortfarande och tjötar med hans flickor medan  Axel tycker han är väldigt trevlig och kurrar med, jaja jaja. Du är väldigt söt, en pigg och härlig kille.

Men nu har vi ju också semester och då har vi i veckan som gått varit på krogen och ätit gott med S*Special Cats Quattro´s matte Margareta och hennes syster Lillemor och Jonas mamma Brita, det blev Fars Hatt i Kungälv. Alltid lika kul att träffa dessa helsköna damer.

Där har man fin utsikt över Bohus Fästning.

Efter det tog vi en kopp kaffe vid vår stuga och där underhöll oss mamma Brita med lite härlig livemusik och glass.

När ni ser henne (Brita) här förstår ni säkert att hon är en snäll "kattfarmor" här i huset.

På kvällen var det kalas hos goda vännerna Irene och Rune, tusen tack för all god mat på underbar buffé i logen, det är verkligen sommarkänsla och roligt att träffa alla trevliga vänner igen.

Sen har vi farit runt en del. Bland annat i lördags, en runda i Halland och Skåne. Det blev ett besök i en trevlig gårdsbutik, hemmahos besök hos vår favoritkonstär Michael Qvarsebo i Tylösand, lunch i Torekov mm.

Framåt eftermiddagen var det dags middagsbuffé på Laxbutiken i Heberg och avslutning med utomhusteater på Vallarna i Falkenberg. Då tillkom 5 glada vänner till och förgyllde kvällen. Roligt att se er igen.

Med oss hela dagen var vår goda vän Rosse, han som egentligen skulle kallas "MainCoonfarsan" han har en mycket vacker brunmönstrad hane hemma som heter Tarzan, och beter sig som en sån. Helt underbar. Rosse ser till att vi har allt vi behöver med oss i bilen, inget nämt...bäst så, men han ser till att höja skrattnivån rejält med sina tilltag. Härligt att ha dig som vän. Och grattis till senaste bilköpet, en tuff Porsche. Den passar dig, kör försiktigt.

Med oss hela dagen var även Margareta, S*Special Cats Quattro´s matte. Såna vänner är guld värda, det kommer att bli fler utflykter, det är säkert. Här nedan ser ni det trevliga huset vi hittade i Glommen. Ett hus värdigt en stilig kvinna eller hur.

Tack alla för en härlig vecka ihop med er, nu är det natt och jag har en skön syn intill mig, en go gubbe som sussar i sängen och en fin katt, Sir Henry som ligger hoprullad i stolen nära honom. Nu får jag se vilka som lägger sig hos mig, natten till idag bestämde sig Josefina att det bara skulle var vi, bra tyckte jag med. Sov gott alla ni därute, vi hörs snart igen /R

Foto