Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Igår föddes Olivias första kull som hon får tillsammans med Sir Henry från JumboJets i Stockholm. Henry bor just nu hos oss och är en stolt glad pappa, lekfull som aldrig förr.

Olivias små började visa tecken på att komma ut den 6 september, tisdag kväll. En kom vid  kl 21 och nästa kom vid kl 23 sen var det lugnt. Vi tittade till henne hela natten, inget mer hände. De små tuttade och mådde gott. En pojke och en flicka. Ingen mer visade tecken på att vilja komma ut.

Precis en sån här låda ville hon ha, tog plats direkt och låg gärna kvar i den.

Två har kommit fram och mamma Olivia njuter.

Onsdag morgon kom helt lugnt, det blev en lång väntan tills ca 17 de började det komma mer värkar och en liten syntes, men ville inte komma ut. Så jobbigt när man ser den och inte kan hjälpa till. Efter mycket kämpande så fick vi åka till Blå Stjärnan i Göteborg och hjälpa den ut. Tyvärr klarade den sig inte.

Men strax efteråt vid ca kl 20 kom en fin pojke till som mådde gott och vi kunde åka hem med en nöjd och ganska pigg Olivia.  Vi skriver födelsedagen till alla tre den 6:e eftersom det var då det var två som föddes, den andra kom ju dagen efter.

Idag har det varit vila och fixat lite här hemma nu när det är klart. Olivia är nöjd i korgen och de tuttar och har det bra. Gillar att jag är hemma och pysslar om dem. I morgon skall vi ge er namn mm på de små, vi får känna efter en stund ikväll så att det blir riktigt bra, endast det bästa får det bli till så fina ungar. /R

Foto