Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Det verkar vara bebistider hos oss just nu. På onsdag morgon, 21 spetember födde vår Charlotte en fin pojke. Grattis på er Charlotte och Joakim till sötnosen. Kanske kommer han att dyka upp här på hemsidan sen, vi får höra vad han tycker om det först. Vi är iallafall en glad mormor och bonusmorfar som varit och pussat på honom och känner redan att de två pojkarna som kommit iår ger oss stor glädje. Kusin Anton föddes i februari. Ni är sååå välkomna till oss när ni har lust.

Igår morse den 24/9 födde vår lilla katt Mildred sin första kull, tre blå pojkar. De kommer nog att heta Tryggve, Ture och Truls. Skall känna på det ett par dagar till men det känns som bra namn. Jonas hade ju en norsk pappa så det är trevligt med några norska namn på kattungarna, eller är de svenska namn, vad vet jag, fina är de tycker jaaaa. De mår fint och mamma pysslar om dem i korgen.

Tryggve är reserverad till Karin i Kungsbacka

Ture är reserverad till Christer och Gunilla i Alingsås

Truls är till salu, välkomna om ni är intresserade av denna underbara kattpojke, knappt  2 dygn gammal nu.

Olivia har fått lämna lilla kattungelådan med lock för en större  och lämnat över den lilla till sin väninna Mildred som flyttade in med sina små.

Olivias Selma och Sture har idag träffat sin blivande ägare för första gången.

Stures familj: Det är mycket roligt att han får komma till er. Anki, Erik ,Astrid och Johanna är ju kända sen länge ( Paulina bor hos dem) och det känns som alltid jättefint med er alla.

Selmas familj: Nicola och Alexander med mamma Marie och pappa Chiko är inte heller helt nya för oss, vi har fikat ihop förr och pratat katt men nu är det dags för er att få en söt kattflicka, välkomna ni också in i Special Cats familjen, ni är precis så gulliga som våra andra familjemedlemmar i S* Special Cats. Det skall bli roligt att se mer av er i fortsättningen.

Så fort vi hinner skall vi lägga in foton på alla bebisarna och berätta mer om dem. Ha det bra tills dess/R.

Foto