Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Igår dog vår älskade Axel, han blev hastigt sjuk och somnade in 13 år och 5 månader gammal.

Han är bror till Albert och Ambrosius och föddes den 2 maj 1998 i vår första kull. Hans mamma var vår Doris och hans pappa en snygging från Gullspång som hette Rasmus. Under många år bodde han i Göteborg hos en snäll familj men kom för drygt 2 år sedan hem till oss igen på grund av ändrade familjeförhållanden. Där hade han haft det toppenbra. Axel har varit världens snällaste och kurrgladaste katt, det räckte att prata med honom så kurrade han högt.

Han fick ett par härliga år i trädgården med de andra katterna, det gillade han mycket. men han var lite försiktigt och nöjde sig gärna med att vara max 25 m från huset. Bäst var att ligga i en stol på altanen. Allra helst ville han ligga under en fönsterlampa på köksbänken eller i en fotölj i vardagsrummet. Han har alltid varit snäll mot ALLA. Kattungar, besökare, besökskatter och alla våra katter. Han har tittat på dem och sett vad de gör och varit med lite lagom en stund och sen ätit lite och vilat sig.

Det är en jättesaknad efter honom redan idag. Vi har varit i stugan och haft en fin sista stund med honom ikväll. Där vilar han nu intill sin mamma Doris och tidigare kattvänner i lugn och ro under granarna och tallarna. Vi kommer att vara med dig alltid goa Axel, du finns både i våra hjärtan och vilar intill oss, vi skall sitta och dricka kaffe en liten bit ifrån er fina katter som gett oss så mycket glädje. Tack Axel för alla fina dagar du gett oss. Husse och jag ger dig lite kurr i tankarna varje dag som kommer.

Alla kattungarna växer och mår fint, samtliga är nu reserverade till nya köpare, En uppdatering med bilder skall komma strax, tack för att ni orkar vänta medan vi har haft fullt upp med mycket annat de senaste veckorna. Vi hörs snart, kram R

Foto