Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej igen, nu var det ett tag sen ni fick nya saker att läsa och titta på. Tiden går fort och vi har hittat på lite annat emellanåt. Bland annat så har matte fått fram sin älskade symaskin och då är det lätt att glömma allt annat. Köksgardiner, gardiner till jobbet och ett nattlinne är sista veckans resultat. Och man blir bara sugen på att sy mer. Måste nog köpa in några nya barnmönster till barnbarnen nu. Tyger har vi på lut.

Som tur är gillar katterna i alla åldrar när jag håller på. Massa goa tyger framme att ligga på. Sladdar som rör sig och en och annan tråd att dra i. Det är ju också kul att dra ner ett nystruket tyg från galjarna... får nog göra det en gång till, gardintyg är härligt att riva ner, bara kanar iväg... och  Matte håller sig hemma med go musik i radion, brasorna brinner och det luktar mat från spisen. Tvättmaskinen går och det är roligt att titta på när den snurrar runt. Trevliga damer som kommer och hälsar på och stickar med massor av roliga garnnystan med sig, härligt. En del kommer utan garn och tyg men de är nästan bäst för de vill bara kattgosa. helst med de små S och T barnen. Det kan inte bli mycket bättre.

Tack till. Irene och Torsten för ert första besök i Hålt och tack till familjen El-khoury som hälsar på de små, roligt att de får lära känna er. Sen hälsar vi till Eva Nilsson, Marianne alltid roligt när ni kommer.

Men kameran har varit framme så nu skall ni få se många kort på våra små. Först ett på Selma och Sture.

Nu börjar det bli action i huset. S och T barnen tittar vad som finns bakom böckerna.

Selma och Sture lirar boll.

De stora är snälla mot oss små.

Väldigt snälla...vi tycker om att äta ihop.

Sture älskar stora katter, mest Ambrosius.

Och mitt i allt finns gulliga mamma Mildred och pysslar om Ture, Tryggve och Truls. Här kommer en massa bilder på dem.

Truls hälsar till Norge. Roger och Ernesta ni har en goding här.

Också i lilla stolen som alla våra kattungar har älskat att vara i, även de här.

Men alla kan ju inte ligga i den. Sir Henry ligger hellre i en större säng och smygläser i tidningen och söker inspiration tydligen.

Det var jobbigt, måste stretcha lite emellanåt.

Gör det ni ockå...se bara hur Henry gör så går det säkert fint.

/R

Foto