Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har haft lite kattbesök i helgen som gått.

Tryggve gosar med sin blivande matte Karin, precis en sån matte han hade önskat sig. Jodå han har sagt det till oss. Att han är verkligen nöjd och vi också. Tur att det är ett tag kvar tills de skall flytta.

Lill Prinsen. Det går inte att se skillnad på dem om man inte ser dem intill varandra.  Bara att gosa på med alla tre, det gör man gärna.

Och en till kärleksprins.

Har de släppt upp oss på bordet så skall vi kolla allt som finns.

Bäst att sätta sig här, då kommer jag allra säkrast med på kortet. Prinspojken.

Truls i husse hand. Man blir ju lite trött.... husse bara pussar och pussar på mig hela tiden.

Vi och alla tre de små säger tack för besöken till Christer, Gunilla, Linda, Alice, Anna, Lena och Karin.

Vi vill lyckönska vår chokladfärgade S*Special Cats Pontus som bor i Göteborg och nu har börjat sin karriär som avelshane. Just nu har sin första fästmö, Essi på besök. Lycka till önskar släktingarna i Hålt, vi håller tummarna för söta bebisar om ett tag. Bra gjort Carljohan och Cecilia, stort lycka till med honom som avelshane. Pontus har en egen blogg som ni kan läsa på följande sida http://specialcatspontus.wordpress.com/  jätteroligt att följa honom där.

Glöm inte heller att läsa på lite äldre chokladfärgade S* Special Cats Julius egen hemsida . Han bor i Skövde hos Håkan och Carina www.fotos.se heter den. Härliga bilder och filmer. Klicka på Välkommen till Håkan, Carina och Julius på förstasidan så kommer ni in och kan titta mer.

Ha det gott i höstmörkret, vi hörs snart igen /R 

 

Foto