Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Det har varit några intensiva veckor med jobb, kattungar, lite äldre katter, gamla katter, utställning och alla dess härliga ägare. Här får ni ta del av lite av det som hänt de senaste veckorna.

Först vill vi gratulera alla katterna som fyllt år den senaste tiden, ingen nämnd och glömd. Alla är ni oss lika kära.

Vi har varit hos S*Special Cats Pärla och firat 1 års födelsedagen tillsammans med hennes kompis S*Special Cats Mauritz, matte Ingela, husse Bosse, barn och barnbarn. Ett härligt kalas med smarrig tårta och många presenter som hon haft med på sin önskelista. Så här så det ut, tack Bosse och Ingela för en rolig kväll och bilderna.

Födelsedagskalas i Floda.

Sen besökte vi S*Special Cats Putte Jr i Kode, en chokladfärgad kattpojk som har det roligt med sina tjejkattkompisar och en lekfull hund. Store goe Puttepojken.

En av hans kompisar är 15 år gamla Mimmi, en fantastisk vacker kattfröken.

Hans snälla matte Eva med spralliga hundvännen. Vi ger dem och husse StenÅke plus de andra katt tjejerna var sin kram och ber att få återkomma och ta revanch i Fia spelet, vi skall ladda mer tills nästa gång, då skall ni få se på grejer. Tärningen kommer att göra trippelhopp.

S*Special Cats Sture har flyttat till sin nya familj i Göteborg/Masthugget, där får han S*Special Cats Paulina till kompis och jättegulliga Erik, Anki, Johanna och Astrid. Han är redan på gång att inta huset till Pippi-Paulinas stora förvåning. Tänk att bara komma in och ta för givet att man kan låna alla hennes leksaker. Hon har redan börjat tvätta sin " lille" kompis lite så det kan nog bli lite kärlek på sikt. Vi hade inte kameran mer dit men här kommer ett ganska nytt kort på S*Special Cats Sture. All lycka önskar vi er med denna maffiga snälla pojke. Sture är en stor, kelig kille med stor kraftig kropp, kan bli en ny Albertkille, gött som vi säger i Göteborg.

S*Special Cats Selma har flyttat till sin nya familj i Göteborg/Tuve. Där bor hon nu hos två jättehärliga, snälla barn som heter Nicole och Alexander och deras snälla föräldrar Chikri och Marie. Det blir deras allra första katt i familjen och Selma blir den lyckliga. Man känner direkt att hon kommer att få det roligt och bli väl omhändertagen, så härligt för oss också. Vi vill önska er ett långt och lyckligt kattliv med Selma. Hon har redan visat att hon kurrar högt i världsklass så det känns som hon passar bra i er familj. Första rapporten efter flytten säger att hon valde att sova hos barnen första natten, det är en härlig start tycker vi.

Här är pappa Chikri med en lycklig Selma

Denna helgen var vi på Ädelkattens utställning i Göteborg, med från vårt katteri var på lördagen var Bianca och Josefina. De har inte varit på utställning på länge eftersom de haft kullar men det gick jättebra och de fick sina certifikat båda två.

S*Special Cats Pontus, chokladfärgad, var med både lördag och söndag. På lördag fick han cert och tog ett till på söndag och då fick han titeln svensk Champion, JÄTTESTORT GRATTIS! Här följer bilder på Pontus med matte Cecilia och husse Carljohan.

Pontus har haft sin första parning och skall bli pappa i januari. Hans fästmö heter Essi och är en mycket elegant flicka. Det kommer att bli jättesöta ungar, vi kommer givetvis att följa dem här framöver. Lycka till med kommande kullen önskar vi till Eva Sturesson,  Essis matte. Pontus finns med på www.brittringen.se hemsida under avelshanar. Om ni andra flickor ute i landet är intresserade av en snygg avelhane som fått topp bedömningar så kontakta dem gärna. Vi kan rekommendera både katten och hans matte, husse samt Maine Coon kompisarna hemma hos dem.

Med på utställningen i lördags var S*Special Cats Queen, som kallas Märta hemma i Sätila. Det var en katt tjej som förstod sig på utställningar. Detta var hennes andra. Hon började dagen med att bli EX 1 bland katter 6-10 månader, sen tog hon hem BIV= bäst i blåcreme varianten totalt och slog därmed ut bland annat mamma Bianca i detta momentet, härligt. Sen var hon uppe och blev nominerad till eftermiddagens panel, där blev det en liten tunn jamande katt som tog hem segern. Men vadåååå, vilken härlig dag med Märta, som var på gott humör och skötte sig perfekt. Det gjorde även husse Peter och matte Ann :-) Det kommer mera.....och vi vill va me dessa ljuvliga katter och deras nya ägare för vi har kul även om vi inte vinner allt.

Här är Queen "Märta" på utställningen. Visst har hon ett passande namn.

Med på lördagen skulle också Quattro "Frasse" ha varit men hans matte Margareta blev tyvärr sjuk, hoppas att du kryat på dig nu. Vi hoppas att ni kommer med nästa gång, kram på er bägge.

På söndag var S*Special Cats Quincie, blå, med och tävlade. Hon var jätteduktig, skötte sig toppen vid domarbordet och fick det muntliga omdömet elegant diva... inte illa av en som är i gruppen 6-10 månader. Vad månde bliva för hon var även mycket lovande. Det skall bli roligt att följa även henne och träffa hennes matte Inger och husse Ingemar mera. Här kommer några kort på Quincie från utställningen.

Strax dags för domaren att uttala sig.

Gammelmatte fick äran att hålla henne.

Nej hon sa inget dumt till domaren, det var bara lite till papparazzi fotografen som stod lite för nära när allt var klart. En diva måste ju få säga ifrån.

Vi träffade också andra vänner på utställningen som här Ellinore med katt från S* All Hearts katteri som alltid har med sig fina britter.

Det var också roligt att träffa S*Special Cats Primus hussar Magnus, Ken och Magnus mamma Greta. Samt vår goda vän Britt som köpt sig en Ragdoll och börjat ställa ut. Vi ses snart igen hoppas vi :-)

Vi har idag besökt vår S*Special Cats Nalle i Göteborg/Tynnered och hans husse Björn och matte Monica. Oj, vad han hade blivit stor, fått runt ansikte och vad härligt nyfiken och pratsam han var, underbart. Tack för en jättegod middag idag. Här kommer bilder på Nalle.

Utsikt från hans balkong, snacka om bästa TV platsen. Vilken ögonfärg WOW, så himla snäll och mysig.

Nalle gillade att ligga och gosa på gammelhusses jacka, kärleken finns kvar och är besvarad.

Här hemma händer detta: Den gullige men väldigt manlige Sir Henry har återvänt hem till Stockholm och sin matte Pirjo efter sina tänkta parningar hos oss. Vi saknar honom och är så glada över de fina ungar han hjälpt våra flickor Olivia och Mildred att få. Två hanar är dock inte så lätt att ha i huset annars hade vi gärna haft honom längre.

Annars är det mest kattunge gosande här nu med de underbara Ture, Tryggve och Truls. De blir bara sötare och finare för varje dag. De är nu åtta veckor och har fått sin första vaccination. Mer foton på dem kommer snart. de skickar hälsningar till Christer, Gunilla, Karin, Ernesta och Roger.

Våra övriga katter går fortfarande ut genom luckan till innätade altanen och njuter ibland av vårvädret, förlåt december vädret, fast haglet på taket i morse fick dem  att snabbt gå in igen. det är inga långa utestunder nu.

Vi avslutar för idag med att tacka Ingeborg för att hon så dukigt passar husses Tradera paketer så att inga andra katter tar hand om dem, nu får vi snart sluta med modellbilspaketer och gå över till julklappar. Ha en skön vecka så hörs vi ingen om ett litet tag.

Kram R

 

 

 

 

 

Foto