Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har ett stort lugn lagt sig i vårt hus. Ingen som sparkar boll mellan våra fötter. Inte någon som bygger koja i de nedrivna badhanddukarna på toaletten. Ingen hänger i den rena tvätten på torkställningen. Listan kan bli lång.... Vi saknar er Tryggve, Ture och Truls. Mamma Mildred ligger i min säng och tittar och sover. Äter och kurrar och myser. Det har gått fint för henne när ni åkt till era nya hem. Varje kväll ligger hon i mitt knä medan jag stickar och sen sover hon hos mig i sängen. Det känns som hon vill ta emot all extra tid som finns nu och det får hon gärna. Bra att vi har varit mycket lediga under julen. Här kommer bilder från deras flytt. The Big Brother´s har lämnat huset.

Först flyttade Ture till Alingsås. Till Gunilla, Christer och kompisen S*Special Cats Darwin

Hela familjen välkomnar Ture som nyfiket tittar på sin STORE blivande lekkompis. Darwin är en kopia av sin mamma "vår" Clara och sin pappa "vår" Ambrosius, han föddes här 2003. En stor kraftig brittpojk.

Vi har nu hört att Darwin tycker det är spännande med sin "lillbror" som är orädd och att de blivit kompisar. Härligt för Ture med Darwin som kan lära honom allt och som han till våren skall få vara ute i trädgården med. Kanske sova middagslur i nya lusthuset, kan nog bli riktigt mysigt för kungarna i huset. Vi tackat för förtroendet och säljer härmed den tredje katten från oss till er. Lycka till med Ture, vi önskar er allt gott tillsammans med honom hälsar kakmonstret och hans fru :D

Puss på dig Darwin från din gamla matte och husse i Hålt.

Några dagar senare flyttade Tryggve och Truls. Vi ta Tryggve först.

Tryggve bor nu hos Karin i Kungsbacka. Där kommer han att få lyxliv hos världens snällaste matte. Vi känner att Karin kommer att sköta om honom på alla sätt som finns och sen dubbla det. Han kommer att få egna garn nystan, goda matburkar, extra mjuka sovplatser, mycket lek, fina utsiktsplater och snälla händer som har mycket tid för lille Tryggve. Vi väntar med spänning eller är det en lätt skräckkänsla på när han skall krypa in under skyddet på din stora knyppeldyna. Det kan bli nyskapande minsann. Kanske kan han få några egna trådhållare i en trälåda att jobba på som låter lika trevligt som dina. Tills nu har det gått jättebra, vi har hört att ni har det gott ihop. Vi önskar dig ett långt och gosigt liv med Tryggve, lycka till.

Karin och Tryggve ett kärlekspar av rang, underbart för oss också.

Senaste bilen som åkte härifrån var den med Trulspojken.

Ernesta och Roger kom från Tönsberg i Norge och fick äntligen träffa sin lillkille Truls. Det var kärlek vid första ögonkastet. Vi har talats vid via mail och telefon så det kändes som vi känt varandra ett bra tag innan ni kom. Och nu blev det klart att det var så rätt som vi trott.  Ni och Truls känns så rätt ihop. Hemma i Norge har han nu en redan en fästmö, en blå brittflicka som heter Chika, omtänksamt av nya matte och husse.

Ernesta, Roger och Truls

Chika är en väldigt söt fästmö med kort vacker päls och fin-fina ögon. Här har hon vart på utställning hemma i Norge. Skall bli roligt att få följa dem båda.

matte Ernesta och Chika hemma i Norge.

Vi önskar er all lycka tillsammans med Truls och att han får ett långt spännande kattliv hos er. Tack för att ni ville resa ända hit till oss och köpa nya vännen till Chika. Det var mycket kul att få träffa er. Vi ses om några månader igen.

Truls vilade en stund på kökssoffan här innan resan till Norge startade.

Och satt en stund med Tryggve (t.v) i gamla mattes knä. Det är inte så lätt att släppa taget om de fina pojkarna.

Det är roligt att höra att det även går fint för Selma och Sture som flyttade lite före jul till sina nya hem. Gott Nytt År lite extra till er, vi saknar er också fortfarande och talar ofta om er alla fem som nyss bott "hemma".

Vi har haft besök av Olga, Ottilia och Putte Jr som firat jul med oss medan matte och husse vart ute och rest. Det var kul att se dem igen och få pyssla om dem några dagar. Hälsningar till Eva och StenÅke.

Vi har firat vår egen fina Biancas 6 årsdag den 3 januari 2012, gratulerar igen från husse, matte och kompisarna. Här kommer några kort på Bianca. Hon föddes i Jönköping 2006 hos S*Änglakattens katteri. Hennes mamma är vår sålda kattflicka S*Special Cats Beatrice. Henes mormor och morfar är vår Clara och Ambrosius.

Bilderna är tagna i kattgården vid stugan, nu är det januari och snart blir det vår. Då kommer vi dit igen och katterna kan få återse sin härliga kattgård där med nya intryck.

Till sist en lite annorlunda vinterbild på denna sidan. När vi levererat lille Ture till Alingsås och julmyst med Gunilla och Christer så åkte vi förbi Skallsjö kyrka på hemvägen. Där har de länge renoverat taket, så här fantastiskt vackert blev det. Vilket underbart tak och spira.

Känn nu en stund till på Trettondags helgen och ha en bra början på år 2012 så hörs vi snart igen. Pussa på en katt och gärna också på varandra tills dess, kram från Ragnhild och Jonas

/R

 

Foto