Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har varit och hälsat på hos S*Special Cats Selma i Göteborg, Tuve. Hon kallas nu Bianca av sin familj. Där bor hon hos Chikri, Marie, Alexander och Nicole i ett mysigt radhus. Vi hade fredagsmys där en riktigt kall vinterkväll, som vi kommer att komma ihåg med massor av värme i våra hjärtan.

Selma hade växt och framförallt blivit grövre i kroppen. Hon var en trygg,stolt, glad och lekfull katt i sitt nya hem, så gott för oss att känna direkt man kommer dit.

ja det är "gammelhusse" helt klart......

Men var är han då... där är ni allihop, det var ju bra.

Då fortsätter jag leka.

Ja det är här jag bor....och trivs jättebra, det syns.

Lilla Selma, döpt efter Ragnhilds mormors syster Selma Severinsson från Brattön.

Tack för att vi fick besöka er och ha det så härligt och få se lilla Selma i sitt nya hem. Det känns lika bra för oss nu som då vi mötte Chikri första gången för ca 4 år sen. Vissa människor får man bara goda vibbar av direkt och ännu mer när vi träffade hela familjen. Det blev väldigt bra det här både för dig, nya familjen och även för oss. För vi saknar dig jättemycket men känner ändå att du finns för oss lite också på avstånd och att vi gärna håller kontakten med er alla. Kramar till hela familjen och tack för besöket. 

Här hemma håller vi på att fixa lite hela tiden, med våra katter, huset, barnen och barnbarnen, jobben osv tänk om dygnet hade haft några mer timmar. Då hade vi hunnit att hälsa på alla kattungarna nu, men det har vi inte hunnit. Men vi kommer så gärna, tack för alla inbjudningarna. Vi kommer att dyka upp. Härom kvällen var vi och drack kaffe hemma hos Pontus med matte Cecilia och husse Carljohan. Tänk att han blivit pappa till sin första kull, med fem bebisar. Väldigt roligt.

Idag har jag kunnat ställa i ett ny - gammalt skrivbord i lilla rummet. Har letat länge efter ett rejält skrivbord. Att ha symaskinen på mm. Har letat på ganska många ställen som massor av affärer och så och så helt plötsligt fanns det där på Blocket till bra pris. I Mölndal, 4 mil bort. Det är i ljus fin björk, 50 tal, ganska stort, med många små och stora lådor på båda sidor. Ett före detta kontorsskrivbord som hade gått i generationer enl. förre ägaren. Det fanns på fjärde våningen utan hiss med spiraltrappa. Och det gick inte att ta isär alls, inte ens skivan gick att få av. Bara lådorna kunde bäras ner för sig. Och hela sidstycken är det runt om. Tungt fint utan märken....med snygga handtag....och glasskivor där telefonlistorna legat en gång, tunga.....med skratt, smått förtvivlan och mycket kärlek fick vi ner det och in det i en hyrd släpkärra med lock, vår har ju inga vinterdäck eller lock. Går ju inte att köra så bra bord i den i januari.... Hem kom det sent igår kväll och in i köket.

Vilken lycka... för mig och ALLA katterna. Och även för husse som ser vår glädje. Så många fina lådor som var spridda överallt och så mysiga platser att krypa in under och sätta sig... det fick bli så inatt, det låg en katt i varje låda. Och två som låg inne under skrivbordet där lådorna skall vara. Och idag har vi rört runt lite överallt, packat in och alla är med och tittar var sakerna tar vägen. Får fråga katterna var jag lagt prylarna sen. Skönt det.

Här kommer ett par nytagna kort på några av katterna i huset. Min ständiga följeslagare  Mildred och Josefina har numera kommit på att de vill sova i husses säng. tetiga flickor, jag tyckte det var bra när de var hos mig. Nu får det räcka att jag har Albert och Ambrosius.

Mildred har full koll på läget.

Ingeborg är bara snäll och go och lite nyfiken.

Julius vilar middag.

Ambrosia, husets primadonna :D

Ok då, ha det bra den kommande veckan, vi hörs snart här igen./R

 

Foto