Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu kan man tydligt se att Bianca och Miranda väntar kattungar. De väntas komma vecka 11-12. Runt den 20 mars. Spännande som alltid är det när man ser att det är på gång.

Miranda skall bli mamma för första gången tillsammans med den stilige Isse, en äldre och mer belevad cremefärgad artig kille från Majorna i Göteborg. Det kommer att bli väldigt söta ungar helt säkert. Det bli nog en liten statushöjning för Miranda som nu är den enda av de tre jämnåringa tjerna som inte fått ungar, hon är snart 2,5 år.

Det blir det säkert sötnosar också med Bianca som mamma och vår Julius som pappa. M kullen var med de föräldrarna och de blev så fina och trevliga så, kanske blir det sista kullen för dem båda. Kan bli trädgårdsdags för dem sen i sommar. 

Ni kommer att få läsa och se mycket om detta här när de börjar närma sig. Nu börjar vi ge dem mat för blivande mammor och kan se att de sover mer och är extra keliga. Våra goa flickor.

En annan av våra flickor är det tyvärr inte så bra med.  Signe, vår äldsta som fyllde 14 i januari. Hon har tappat aptiten och fått ålderskrämpor. Hon har varit inne på Västra Djursjukhuset några dagar och fått extra vätska och speciellt bra mat för en sån dam. Nu fortsätter vi hemma och gör så gott vi kan för lilla Signe. Oddsen ser inte bra ut men ännu är hon med och lite aktiv och ibland även lekfull och väldigt kelig. Vi är glada för varje dag hon är med oss för hon är en väldigt stor del av vårt kattliv här hemma. Vi får ta en dag i taget och pyssla om henne extra mycket.

I övrigt så har Ingeborg och Julius nu börjat gå ut på altanen genom kattluckan, kanske ser de att det är mer dagsljus nu och njuter av att det varit lite plusgrader en stund på dagen sista dagarna. Albert han ligger helst i husses säng, länge. och gottar sig.

Ambrosius och våra andra damer promenerar runt i huset och håller koll i var sitt fönster, helt stilla. Just nu kan de se på domherrarna och massor av andra fåglar vid fågelbordet varje förmiddag, undrar om fåglar bara äter vid lunchtid, ser nästan aldrig nån där på eftermiddagen. Hmmm får fråga katterna vad som händer där när vi är på jobbet. På helgen är det iallafall så.

Husmusen finns iallafall kvar, den bor under stubben där fågelmaten står ovanpå, katterna ser säkert den också om vi gör det. Allt som fåglarna river ner tar den hand om och kilar runt med. Jag tror att vi bor lite avstressande här när man kommer på sig med att stå och kika vad husmusen gör idag :-) Minst två katter i taget är med och väntar och tittar de också, man kan umgås med sina vänner på många sätt.

Vi vill gratulera Queen, Qurra, Quattro och Quincie som nyss fyllt 1 år, tack alla goa mattar och hussar för att ni firar dem på deras dag.

Vi kommer inte alltid ihåg alla kattungar på rätt dag, så blir det efter alla år och vi har slutat att försöka men vi tänker ofta på alla som vi haft. Nyss pratade vi om GullVivan i Göteborg, George Harrisson i Malmö, Gunnar Gustafsson I Berfendal, Gullan vid Alingsås och GullMaja i Falköping. Vi har inte glömt er och inte er andra heller.

Ibland kan jag längta efter Herbert "min" brune underbare kille. Gott att veta att du har det bra i Arvika hos Thorbjörn och Ulla.

Och så skickar vi hälsningar till Ken och Magnus som är i Kalix, massor av varma hälsningar från oss.

En extra hälsning till Queen som just nu längtar efter och funderar på att träffa pojkvänner, övar sig på att sjunga för dem och så, tur att du har snälla matte Ann och husse Peter som verkar sjunga med istället för att tycka du är högljudd. Tack för att ni finns alla våra underbara kattköpare, vi är så glada för er alla.

Igår var det 1 årskalas hos barn-barnet Anton, grattis från farmor och bonusfarfar Jonas, tur att dygnet har många timmar så att man hinner gosa med småkillarna också. Anton åt tårta för första gången i sitt liv, det var kul att se. Han åt med hela kroppen och en slickepott. Tack för det fina kalaset, maten var toppengod och tårtorna härligt smaskiga. En choklad och en hallontårta, dem vet vad vi alla gillar.

Kram även till lille Tobias,(nu drygt 4 månader) som var så fin med sin nya väst , puss från mormor och Jonas. Han har just börjat äta gröt med nästan hela kroppen. Underbart.

Innan jag slutar så vill jag skicka krya på dig hälsningar till en uppfödarvän i Dalsland. Kram Elinore och hoppas att det vänder snart. Vi hörs snart igen.

Foto