Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har våren kommit hit till Hålt. Krokusen och tulpanerna har knoppar under vardgsrumsfönstret. Syrenerna har stora feta knoppar. Vid denna tiden förra året hade vi ca 80 cm snö. Det känns trevligare nu kan man lätt säga.  Fortfarande så är fågelbordet fullt av gäster till katternas glädje. Även domherrarna är kvar, härligt. Även katterna känner av våren. Filtarna är uttagna till altanen och de ligger på klätterställningarna och hyllorna där.

De blivande mammorna har lagt på sig bra nu, båda två. De är keliga och goa. Ca 3 veckor kvar nu för dem innan det är dags för bebisarna att komma.

Här kommer bilder mm från de senaste dagarna här hos oss.

Signe mår inte så jättebra, aptiten har avtagit men hon får lite matningshjälp och medicin. Imorgon skall vi på återbesök till veterinären. Vi hoppas att proverna skall visa sig hyggliga. Hon är fortfarande med och rör på sig. Ville gå ut och ligga i solen en stund igår. Gott att hon har lust att se vad som händer, leka lite med vippan och vara framför brasan med de andra på kvällarna.

Ingeborg är ute/ inne och ute/inne  dygnet runt och har koll på det mesta, hon är så glad för kattluckan till utegården. En bra present till kattvännerna i höstas.

Fina-fina Josefina är klassens mest framåt tjej här just nu. Hon har blivit så stor, tung, stolt, ståtlig, kul och nyfiken.

När man tror att hon sover så har hon ändå full koll. Både i stora sängen och ute älskar hon att ligga och mysa under filtarna. Så här skall en frisk vårdag tas emot...

Olivia däremot är en snäll tös som man vet var man har hela tiden. Ligger hon inte på torktumlaren och sover inne i filten där så är hon vid maten i köket eller ute.

Lilla rultan, våran bäääbis. Så gullig varje dag.

Ingeborg, Ingeborg, kom igen nu, nu skall vi se på Vasaloppen. ZZZZZ....

ja, ja jag ligger här...just här.

Jag tänker inte va me, jag är på date med nalle.

Nej tack inte jag heller tack...nu är det sagt. (Ambrosius)

Nu hade vi kommit överens om att ha förmiddagsvila här alltsåååå (Julius)

Jo det är sant som ungdomarna säger...det ar dags att vila nu. (Albert)

Sov lugnt, jag håller koll (Miranda)

Matte tror visst att vi sover allihop nu ( Bianca under köksbordet)

Precis... (Signe från docksängen)

Oh nej då, kom igen nu uppvärmning i vinkelrummet, snart börjar KattVasan i Hålt. Under ledning av husse med stora kattvippan :-)

Ja ja vi är på gång.

Skönt att de fick igång dem, nu blev det ledigt här till mig (Olivia)

STORT GRATTIS!  till S*Special Cats Pontus som denna helg är på utställning i Örebro med husse Carljohan och matte Cecilia. Han har fått certifikat båda dagarna och är nu på god väg mot Internationell Champion. Snyggt jobbat Pontuskillen.

Tack för besöket idag, Eriksson´s.  Go söndag kväll på er allihop.

/R

Foto