Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu går dagarna fort. En hel del på jobbet skall vara klart innan det är dags att vara hemma och invänta kattungar ihop med Miranda och Bianca. I början på nästa vecka skall det vara dags (hoppas vi). De blir större för varje dag och är båda två fortfarande jämnrunda på båda sidor av kropparna. Möjligen är Bianca lite rundare. För henne är det fjärde gången att få ungar. Hon har haft L, M och Q kullarna innan med jättefina bebisar i alla. För Miranda är det första gången hon skall bli mamma.

Det är tur att jag ha en härlig kille som jobbar med mig nu. Han heter Thommy och har lovat att ta hand om allt medan jag är hemma. Vad skulle vi kattvänner göra utan våra egna vänner. Mycket gott att ha dem när katterna behöver omvårdnad.

Nu kan man känna hur de små rör sig i magen och knuffar rejält. Undrar om det är ? eller ? som putter på därinne. Vi har lite namnförslag på gång och får se om det stämmer med vad som kommer fram. Spännande vem av dem som får först, de löpte och parades vid samma tid med olika hanar. Massor mer om detta snart här på sidan.

Signe spejar lite i köket.

Signeflickan är hemma och mår hyfsat. Hon är nu 14 år och 2 månader. Lite trött och inte så hungrig längre, men ändå med och tittar vad de andra gör fortfarande. Var lite sugen på extrafin skinka i helgen, gott att se.

Vi var på återbesök med henne till dr Robert på Västra Djursjukhuset förra veckan, bara att fortsätta som vi sköter om henne nu. Värdena är långt från toppenbra men hade inte ändrats så mycket sen sist. Härligt med personalen där som är så gulliga och omtänksamma. Många kramar för att ni finns och är bra som ni är varje gång vi kommer. Vi kommer igen med henne om ett par veckor igen.

Vi har träffat Putte Jr en stund igen med sina vänner och goa husse och matte, kunde inte låta bli att ta med kameran denna gången. Varsågod, här är härliga busgänget i Kode.

Tack StenÅke och Eva för jättegod fläskfilé med kantarellsås och grattis Eva till utklassningen av oss andra i FIA, vi kommer igen i nästa match.

Medan vi varit lite här och där nu innan det blir bebisdags så har det vart lugnt här hemma. Ambrosia som hade vakten som vanligt kunde koppla av.

Många hälsningar till Caroline och Alexander i Oslo, tack för att ni ville komma hit. Jätteroligt att träffas, vi ses snart igen.

Och på tal om Norge, vår lille prins Truls har skickat brev via datorn från Tönsberg. Han har lärt sig kurra på norska och kan prata med husse och matte och leker och pratar med kompisen Chika. Nu verkar han faktiskt även ha påbörjar studier i engelska, vilken katt :-)

Han har det varmt och gott i sitt nya hem.

men Trulsepojken VILKEN päls och SVANS du har, härligt.

Hälsa så gott till matte Ernesta och husse Roger och tacka för alla fina kort vi fått på er sötnosar.

För ett litet tag sen fick vi också brev från vår gullpojk Tryggve, Han STORtrivs hos matte Eva i Kungsbacka. Inte konstigt alls tycker vi när vi ser de här bilderna. Tryggve vi ser att du kommit precis dit du ville...kram Eva för att han har ett så härligt liv hos dig och Hanna. Tack för alla fina kort.

Tryggve njuter av livet. Lite här....

Och lite där....

Men mest intill matte Eva.

Som till och med fixat en JÄTTEsnäll och skön kompis till honom. Underbart.

Vi skickar härmed många varma hälsningar till vår kattvän Anna i Göteborg som i veckan mist sin älskade gamla Alice efter en tids sjukdom. Så ledsamt att mista en så gammal fin vän. Vi minns henne som en rikigt fin kattdam och vill hedra henne med en bild som togs för några år sen vid Annas stuga. Alice blev nästan 18 år gammal. Tack Alice för att du tog så väl hand om vår Leonard när han kom till er.

Nu väntar vi på Sture och Paulina som skall fira påsk med oss här i Hålt, det skall bli roligt att träffa er igen. Go tur till skidbackarna önskar vi familjen. Undrar vad ni vill ha i era påskägg???

Sen vill vi gratulera "vår" S*Special Cats Pontus som nu blivit pappa för andra gången. Och så håller vi tummarna för dig på utställningen i Oslo om ca en vecka. Vi håller koll på dig pojken och är så stolta för vad du gör ute i stora världen. Lycka till i Norge!

/R

 

 

 

Foto