Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har vi talat med härliga kattälskande människorna på vår intresselista. Så här kommer det att bli. Vi har ännu inte bestämt vilken av cremehanarna som kommer att gå till en viss ägare. De får hälsa på om ett tag och titta ut dem efter turordningen. Flickorna däremot är ju klart.

1 Creme hane är reserverad till Agneta och Kjell i Partille
1 Cremehane är reserverad till Kerstin i Nol
1 Cremehane är reserverad till Anna i Göteborg
1 Cremehane är reserverad till Pernilla i Hagfors

1 Blå hona är reserverad till Ken och Magnus i Göteborg
1 Creme hona är reserverad till Karoline och Aexander i Oslo

Tack för förtroendet att ni vill köpa en kattunge av oss.
Ni är alla våra vänner redan efter en kort eller lite längre tid. Det har varit så jätteroligt att lära känna er alla och att få möjligheten att umgås mer i framtiden. Tack för att ni tagit er tiden att komma hit och hälsa på innan de små kommit. Det känns så jättebra för oss att veta lite mer om vem ni är för att kunna ge kattungarna det bästa i framtiden. Vi skall göra allt vi kan för att de skall få en trygg,  och rolig uppväxt.
Ni kommer nu regelbundet att få bilder på de små för att kunna samla i ert album på de bilderna ni vill ha kvar, alla kan ju inte hamna här på sidan. De första skall jag skicka över strax. Sen skall vi pussa på kattungarna godnatt från er alla.

Och till er alla därute, tack för alla inlägg i Gästboken och mail vi fått. Jätteroligt och uppmuntrande mitt i allt, kram på er.

/R

Foto