Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Det har varit lugnt och stilla här sedan igår kväll. De små ligger hos sina mammor och smaskar på. Alla verkar nöjda, det är bara den lille cremekillen i Biancas kull som får lite extra mat. Bröderna och systern vill putta undan honom ibland. Så han får extra pussar och välling från oss. Han kommer nog att bli extra kelig, lillsnutten.

Inne hos Miranda är det tyst och lugnt, bara lite smackljud hörs ibland. Båda mammorna har varit ute i huset och gått på lådan. Varit en sväng på altanen och fått lite sval luft och sen in igen efter ett litet mjau vid dörren. De ser sig noga omkring att ingen annan vill gå med in.

Albert som ÄLSKAR att ligga i husses säng fick vi smyga in till sovrummet idag. Bianca är därinne nu. Det gick bra tills han var så smart... att hoppa ner på golvet med en STOR duns. Kanske var det en test av Biancas reaktion. Oj oj hon var med, och tacksam för att det var Albert. Men han fick gå ut för husfridens skull. Vi provar nog imorgon igen :-) Han vill ju bara sova middag, farbror Abbe.

Nu skall ni få se bilder från deras första dygn, varsågod. Synd att det inte är luktdator, så gott, så gott...
Först kommer Biancas små.

Tror att de har smygtittat på Master Chef´s uppläggningar.

Mirandas små.

De övriga katterna har fått fira att de fått nya kompisar, de har fått tre nya klätterstolpar att gosa och klossa på. Ingeborg vaktar denna. De gamla får nu stanna på altanen över sommaren. Härligt att det finns tak därute. Nu kan vi så smått börja inreda där för katternas sommarvistelse. Får nog bli lite nya skapelser i år också.

Tack för alla trevliga hälsningar vi fått sen de små föddes. Vi blir både glada och rörda över era ord. Vi ser fram emot att få se många av er är på kattfika om ett tag och gosa med de små kärlekarna.

Tills dess så skall jag gå på tjejdag imorgon nu när allt är klart. Husse får serva här hemma, hoppas att han inte fastnar med huvet i någon av kattmammornas filtar bland de små. Han brukar nämnligen nästan krypa in han också i lådorna. Idag har han faktiskt nästan låtit som om han kurrade också...vad månde bliva....

/R

 

Foto