Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Drygt en vecka gamla så öppnas fler och fler ögon på de små. Det är spännande varje morgon att se efter om det kommit upp ett till. Man kan bli lite rörd att se på dem när de sakta tittar en rakt i ögona. Det verkar som att de gillar vad de ser för de kurrar när man klappar på dem. Mammorna är nu ute i huset en stund ibland och ser efter vad som händer. Kollar efter så att de inte missar skinkbitarna. Ingen risk, här blir man servad på rummet och kan äta ensam i lugn och ro, både det ena och det andra. Plus extragott mammafoder.

Inne hos Miranda har Albert fortfarande sin plats i sängen, hon litar helt på honom. Han går fram och kikar ner i lådan, luktar lite och hoppar upp och lägger sig. Albert har blivit tunn om ryggen fast han äter och dricker som vanligt. Vi har ökat på hans ledmedicin lite och det syns tydligt att han nu går mycket bättre. Han hoppar upp och har återtagit sin fönsterplats när Bianca är i sovrummet. Ingen av katterna har fått gå ut ännu. Jag tycker det är för kallt. Vill inte att de gamla godingarna skall bli kalla om fötterna och förkylda. Här har blåst iskallt idag.

Signe mår ganska bra fast hon sover mycket. Jag matar henne med specialmat och vi har små stunder då hon sitter i knät som ett litet barn. Hon har ökat i vikt och är fin i pälsen. Går omkring på dagarna och är med på det mesta så vi matar på. Förra gången vi var på koll hos veterinären var värdena bättre. Nu är det drygt en vecka kvar så skall vi kolla upp henne igen.

Julius försöker sig på att bossa ute i huset... det går sådär. Han mjauar och går efter tjejerna som hellre leker med pipkycklingen och leker tafatt. Snabbast just nu är Olivia "Bäbis" jösses vilken fart hon får upp från toppen på torktumlaren i badrummet ut i hallen, genom köket och sen är det en bredsladd inne i vardagsrummet. När hon hunnit vända och stanna då har Mildred hunnit i kapp. När de lagt sig tillrätta då har Julius hunnit fram. På hyllan i vinkelrummet ligger Ambrosia och Ingeborg och lyfter lite på huvudet när de rusar förbi. Man kan inte låta bli att sticka efter dem och se vad som händer när racen går runt här. De ser så glada ut när man kommer efter och berättar hur duktiga de är som kan springa så fort. När Ambrosius hör att vi pratar, kanske med en löjlig röst....då kommer han och stryker sig mot benen och vill va med. Fast han springer inte efter, vad skulle de vara bra för....Han lägger sig i mitten så de får runda honom några gånger, sen tar han kökssoffan igen.

STORT BILDEXTRA PÅ KATTUNGARNA, det bli massor av bilder idag

Nu skall ni få se hur bebísarna ser ut nu drygt en vecka gamla. Först denna gång kommer Biancas: Valdemar, Valfrid, Verner och Viola.

Här kommer Mirandas ungar UllaBritt och Ulrik

Tack för att ni titttade hit, vi ses om några dagar igen

/R

 

Foto