Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är Valdemar hemma i famnen där han kommer att vara i framtiden. Inte lätt när man är en bland många sötnosar i kullarna och alla kattungarna charmar alla våra gäster. Det var nära att han hamnade både här och där, så kan det bli när man är populär. Men nu är han på väg till Bosse och Ingela i Floda när det blir flyttdags, det kommer att bli bra. Där väntar redan chokladbruna S*Special Cats Pärla och blå S*Special Cats Mauritz på honom. Lillebror stannar lite hos oss medan de åker husbil i sommar sen blir det roligt att upptäcka huset med kompisarna.

Barn barnet Julia kommer att vara en bästis, hon är fantastisk med katterna och har en egen hemma. Och så är det jätteroligt för oss att träffa Ingela och Bosse. Hälsa hela er familj från oss, det känns gott att våra katter umgås med er alla.

Fast det är ju några veckor kvar tills flytt som tur är, igår fick de små sin första vaccination utan ens ett litet pip från någon av dem. Bilåkandet gick toppenbra. Nu skall vi fortsätta att öva på lite olika saker innan de skall flytta. Som att inte stå med hela kroppen i matskålen, Att inte springa under magen på farbror Albert. Nu sover de middag i sina transportlådor. Och provsmakar fler sorters mat. Bara lite detaljer kvar alltså...I övrigt så är det fullt ööössssssss med 6 stycken 8 veckor gamla kattungar vill vi lova, väldigt kul är det.

Denna helgen har vår klubb Spinneriet sin utställning i Göteborg, vi har valt att inte vara med iår. Vi är hemma med våra kattungar, bara 4 veckor kvar innan de börjar flytta och våra gamla katter njuter av att vara ute i trädgården och strosa runt. Ligga i soffan på altanen och sova medan vi fikar. Nästa vecka är det dags för husse här att åka med sina modellbilskompisar till Holland för stor bilmässa där med både fullskaliga bilar i mängder och modeller av dem. Att bestämma sig för tid hemma med katterna, barnen, barnbarnen och kattvänner är skönt. Vi vill önska alla våra vänner som är med, både två och fyrbenta lycka till med utställningen.

Go lördag på er! /R

 

Foto