Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Oj vad dagarna rusar iväg, vi har inte glömt av hemsidan, bara haft annat roligt för oss också. Så får det bli ibland. Skönt att inse att man KAN inte vara överallt på en gång. Då först kan man nog njuta av stunden och koppla av resten.

Kattungarna är 11 veckor idag, det har gått alldeles för fort med dem. De tycker själva att de kan allt och skall få vara överallt. Där är vi inte helt överens. Vi tar lite blandade bilder så skall ni få se vad jag menar.

Det här går ju fint, kan själv. Både putta dit lådan och fixa resten.

Mamma är väldigt mjuk och go.

De små har tagit över flera av favoritplatserna. Här ligger alltid minst en katt hela tiden.

Aj då, matte glömd att flytta pallen en bit från diskbänken, efter några minuter så har en liten glad katt hittat dit. Lite läskigt med allt detta nya, är det detta de kallar fåglar? och regn? och blåst?

Sånt här har jag aldrig känt på förut, vaaaa ääää detta?

Hmmm det här verkar bättre.

Jaha det var några i vardagsrummet också, aj då. Matte har glömt att flytta en stol lite längre från blommorna.....Bara lite ok då. Sötis.

Husse har varit med bilkompisarna i Holland och sett på tex. sånt här. Jo då, det är husses kopis Björn som går i mitten med randen på tröjan, snälla mysiga Björn som är här hos oss och katterna ibland. Många bilar var det där på mässan....

Såna här med....

Men sen kom husse tillbaka och det var många som gillade det.

Samma dag fikade med Ulriks matte Kerstin och hennes dotter Camilla samt med RosMaries och Valfrids matte Agneta och husse Kjell, alltid trevligt när ni kommer, välkomna tillbaka.

Bianca och Viola blev glada när de såg husses väska.

Och lilla jag med...

Och ja också....Valfrid som för dagen fått en liten rosett så nya matte och husse skall se vem han är.

Och alla vi andra förstås. Sötnos.

Vi har haft besök av Selmas familj. Selma har det toppen hemma hos familjen men vi ville bara träffas och mysa en kväll. Och äta soppa och smarriga jordgubbar. Marie med en liten cremevän som vill vara med i famnen.

Nicole med en annan som ville vara med.

Chikri med Verner som inte hade några planer på att flytta på sig på länge....

Alexander tog hand om de andra i köket. Tack för att ni ville komma, alltid lika roligt att träffa er.

Katterna äter en god frukost ihop, många fat blir det. Härligt att se alla smaska och vara mätta och nöjda. De väntar på sin tur, kollar när det bli en plats och går fram och äter. Fint att se olika åldrar dela lika och umgås.

 Jo det var nåt mer...

Det är nåt på gång här alltså, va då.... det får ni veta om ett litet tag.

Ja det tar ett lite tag till, ni måste ha samma tålamod som alla våra underbara kattungar har, om man väntar på nåt kul så kan det vara värt en stund att sitta och fundera. Ni kommer att få veta det här om några veckor.

Josefina är stor flicka, nu sover inte hemma alla nätter, just nu är hon hos...en ovanligt snygg chokladkille. Vi saknar henne men hoppas att hon har väldigt trevligt där. Någon dag till så är hon hemma igen. Mer om detta snart här i Dagboken.

Hoppas att ni haft en skön nationaldag, vi har ätit middag på altanen fast det var lite kyligt. Sov gott, vi ses snart igen /R

 

 

Foto