Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har Ulrik flyttat hem till Kerstin i Nol.

Det är redan tomt efter chamige kattpojken med nagellacket på vänster baktass. Visst vet vi om att det är flyttdags men det är lika stor klump i magen för varje katt som åker iväg. Så stolta, levnadsglada, varma, kurriga och nyfikna som de är så kommer här att bli annorlunda nu inom ett par veckor. Detta blandat med glädjen att se deras nya ägare så glada, så slår det lite knut på oss. Det glada överväger ju och att vi har fått ha förmånen att ha de små denna ljuvliga tid i deras liv.

Jättemycket lycka önskar vi er ihop Kerstin och Ulrik. Han får en matte som verkligen är kattgosig och han får även en katt och en hundvän. Skall bli spännande att höra hur de har det snart. Pussa honom god natt från oss ikväll och gärna lite då och då för vi glömmer inte de som flyttat ut.

Nu skall ni få lite bilder från senaste veckan.

Både Miranda och Bianca har varit fantastiska mammor och hjälpts åt med alla de små. Detta är det sista kortet vi tagit när hela kullarna diar ihop. Togs för någon dag sen, det börjar bli trångt nu och dags för en egen matskål. Jag kan inte se mig mätt på det här. Det är rörande att veta att de nu kommer att bo på olika håll i Sverige och Norge. Skönt att veta att alla nya mattar och hussar har rätt känsla för dem. Såååå nu fortsätter vi titta på fler kort.

Verner pojken, snart kommer vi med dig i bilen till familjen i Hagfors. Skynda er och gör allt ni tänkt göra i sommar för sen kan jag lova er att ni vill sitta hos Verner och mysa.

Lille bubben, Verner igen. Tänk vad liten han var som nyfödd, nu är han en knubbig rejäl goding.

Allt har de gjort ihop. Här är det gående bord med kurr och slickande runt munnen.

Mamma Bianca är pigg och nöjd, kanske lite tunn över ryggen efter allt diande.

Pappa Julius är en snäll barnvakt.

Ulrik och UllaBritt sista kortet med båda ihop. Ulrik flyttade idag och på söndag åker UllaBritt till Oslo.

Ulrik är ullrik, har nagellack på vänster baktass och börjar få en riktigt fin ögonfärg.

Valfrid gillar kartongen mer än frukostflingorna.

Den är perfekt att ligga på och ha det gott i värmen från brasan, som är tänd fast det är mitt i juni....

Valdemar har just plattat till prasseltunneln och känner sig nöjd han också.

Verner kommer smygande mot brasan.

Här är varmt och gott ställe att vila på.

UllaBritt funderar.

Vad är det på gång, jo matte har fyllt på vedkorgen och med den kom det in ett 5 mm´s kryp som hade det tufft på golvet. Bara Viola vill hellre se på elden.

Vart gick den, vem skall upptäcka den stackarn först när den kommer fram. Mammorna är med och håller koll.

UllaBritt blev så himla trött att hon somnade helt på rygg. Strax efteråt slappnade hon av och rullade åt sidan, vaknade lite och såg väldigt förvånad ut. Helt underbart att man fick se hennes min och sovställning. ett höjdar ögonblick.

Kul att Birgitta som har pappakatten till Ullabritt och Ulrik fick se dem en gång till innan de flyttade. Ett sånt här snabbt ögonblick var roligt att dela med dig.  Det kommer jag att minnas. Tack Birgitta för att du hälsat på oss och katterna flera gånger under deras uppväxt. Välkommen tillbaka med eller utan att vi har ungar ihop.

Nu är de färdig vaccinerade, ID märkta och besiktigade. Allt gick så fint hos veterinären. De är även duktiga att åka bil. Snart är det flyttdags en efter en. Vi ses här om några dagar igen. /R

Foto