Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hoppas att ni alla haft en trevlig midsommar.

Vi har haft en del pyssel för oss och inte hunnit vara här på ett litet tag, men nu har vi tömt kameran och fått lite tid, så kommer uppdateringarna att dugga tätt igen. Så att ni får se vad vi haft för oss.

För ett tag sen så flyttade cremefärgade Valfrid till Agneta och Kjell i Partille. Där bor redan "vår" RosMarie som är chokladfärgad. Hon kallas för Vera. De kommer säkert att bli goda vänner för vi har redan testat lite. RosMarie har varit här på sommarkollo i en vecka medan husse och matte varit på lite semester. Hon var då med de andra katterna här och hade kul.

Ja, om sanningen skall fram så tittade hon med stora ögon på de övriga och väste i tre timmar. När ingen ville väsa tillbaka så började hon leka med de små eller gå efter de äldre för att se vad de hittade på. Sen var isen bruten och allt gick toppen hela veckan. Här kommer lite bilder från Valfrids flytt till gulliga Agneta och Kjell. Tack för att ni nu köper katt nummer två hos oss och vi önskar er och Vera ett långt och härligt liv med underbara snälle lite filosofiska Valfrid.

Vi vill också hälsa lite till deras grannfamilj med dottern Andrea, lille bror och stora systrarna, mamma Agneta ( jodå en till ) och pappa Mirko, vi har hört att ni är så snälla och trevliga mot "våra" katter RosMarie och Valfrid. Och att er katt Seven är en kul kompis till RosMarie (Vera).

Valfrid har det gott hos matte Agneta, stiligt par.

RosMarie är pappa Kjells flicka varje dag, tror ja det, med en sån snäll kattpappa.

Nu måste vi snart sova lite, ikväll har jag varit ute med mina arbetskamrater och ätit en smarrig middag på restaurang Östra Porten i Kungälv, vid kyrkan, jättemysigt. ställe med toppenmat. Vi skulle ha ett hejdåkalas för vår kollega Maria som nu flyttar till Borlänge. Så tomt det kommer att bli efter henne....hon som är så underbar med barnen, trädgården på jobbet mm mm Skickar massor av kramar till dig Maria, vi hörs det är säkert. Jag är glad för din dotter som får dig nära :-)

Ni andra skall få massor av nytt varje dag nu, vi fortsätter imorgon, sov gott / R

 

 

Foto