Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Förra helgen gjorde vi en S*Special Cats kattresa. Eller Summertour som det heter så här i Madonna-tider. Vi gör våra resor för att få träffa äldre katter och dess ägare och nu skulle vi även få leverera lille Verner till sitt nya hem i Hagfors. Det kommer att bli fler sådana resor i sommar.

Vi började med att besöka Inger och Quincie på Vargön. Den lilla blå fröken Quincie är nu drygt 1 år gammal och mamma Inger´s  hjärta. Hon gick stolt omkring och såg väldigt nöjd ut med sin nya matte. Och det är vi också. Inger är en glad pärla. Även lille Verner fick komma in och sitta i Ingers knä och ha möjlighet att gå på lådan medan vi fikade. Att sitta i deras härliga uterum och se "vår" katt så glad och upptagen av att speja mot allt som hände i trädgården och se henne lägga sig på ett alldeles eget ställe under bordet det är lycka för oss. Tack snälla Inger för att vi fick komma till er. Hälsa till barn och barnbarn som vi vet är kompisar med Quincie, underbara bonusar för lilla tjejen. Här kommer lite kort som vi tog hos er.

Hon vet sina bästa utkiksplatser, så himla bra med glasväggar. Det önskar sig nog alla katter ha i alla rum. Utanför uterummet fanns ett stort äppleträd med många fåglar, snacka om storbildsskärm....

Jag vill vara hos min goa mamma Inger, det förstår vi så lätt.

Alla pratar och skrattar, här under bordet har jag det lugnt och skönt.

Jodå jag hör och ser er....och vi ser dig med lilla vännen

Verner var lite trött efter att ha busat med kompisarna hemma på morgonen. Då var Ingers goa famn skön att sitta i en stund innan resan gick vidare mot Hagfors där han skall bo.

Sen åkte vi vidare upp mot Karlstad och till Hagfors. Där väntade mamma Pernilla, pappa Stefan, dottern Linnea, lillebror Axel och hunden Emil på att Verner skulle komma.

De åkte extra ner till oss 4 mil norr om Göteborg för att hälsa på Verner när han var några veckor gammal, det är en bra bit, trevligt gjort så att vi fick träffas och känna att det känns bra med varandra. och det gjorde det, mycket bra.

Så vi ville gärna köra till er så vi delar på milen och få se var Verner skall bo. Han kommer att få bo i ett underbart hus från 1700 eller var det 1800 talet. Stefans farföräldrars. Att bo så man kan sitta inne i verandan och se sjön strax nedanför kommer att bli lyx för en katt. Där kan han följa med er ner och bada och sitta inne och se när ni åker skridskor till vintern.

Axel gjorde tummen upp för Verner, jag tror att Verner kommer att få mycket roligt att titta på när han kommer att följa Axels lekar inne och ute, gott för en kattkille med massa kul.

Verner fick börja med att lära känna Linneas rum. Det känns det härligt att han fick sova första natten hos dig Linnea. Ett helt hus är ju lite mycket för en kattungepojk.

Verner kan följa naturens liv utanför knuten varje dag och snart skall han också bli bästis med hunden Emil har vi alla tänkt. Nu i början undrade han mest varför han låter så där...konstigt han kurrar inte alls...han är ju inte mycket större än mig????

Tack Stefan för att du så snabbt och stiligt fixade en nätdörr så att Verner och Emil kan få bekanta sig i lugn och ro. Det känns så bra för oss att se framför sig här hemma att alla sköter om lillprinsen i Hagfors. Verner var ju en liten, liten kille från börjar, kommer ni ihåg hur han såg ut... Verner till vänster.

Innan han flyttade såg han ut så här. Visst är han en sötnos lillbubben, det skall bli spännande att få följa dig och se hur du växer. Inte den minsta längre utan en rejäl kille med bra vikt.

Efter Hagfors gick vår resa vidare, imorgon får ni se vart. Välkomna då.

 

Foto