Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

På vår resa till Värmland kom vi så till Arvika i ösregnet. Men vad gör det när vi skall träffa Ulla, Thorbjörn, chokladfärgade S*Special Cats Herbert ( 5 år) , cremefärgade S*Special Cats Ludwig ( 4 år ) och hundarna. De hade växt och blivit stora katt killarna. Det var verkligen jätteroligt att se dem alla igen efter flera år.

Så här såg de ut. Först Herbert som är döpt efter min fasters man. En snäll skogsmulle som bodde i Västerlanda. Herbert var stor redan som liten och nu var han en brun nalle med underbar päls. Lite solblekt på huvudet eftersom han får gå ute. Vi hörde att han är lite av en kung i området i Arvika och gärna föjer med husse och matte på en skogspromenad med hundarna. Då kommer han en liten bit efter dem och går med hela vägen. Han är glad och nyfiken och ser till att komma till de platser han vill. Som att klättra genom syrenhortensian för att komma upp och se på utsikten från taket. är man kung så är man särskilt om man är chokladkungen :-)

Älskade Herbert "våran" Hebbekille, jo de är alltid våra i hjärtat.

Om Herbert är kungen av klättring och promenadvägarna så är Ludwig kungen av familjens tomt. Han föredrar att stanna vid tomtgränsen och vänta där till övriga kommer hem igen. Ludwig har inte fått namnet efter någon släkting utan för att vi tyckte det passade en kungligt snygg brittkille... ;-) Han kallas för Albert nu för tiden, de kommer ju nästan från Göteborg.

Så här ser han ut nu, en riktigt söt stor teddybjörn.

Den blicken kan smälta människohjärtan

Man kan ju inte bli annat är glad att möta såna här kattpojkar som dessutom är snälla och trevliga

Hemma hos Thorbjörn och Ulla finns också två härliga hundar.

Det är mycket gott att krama om när man kommer till er. Tack snälla för att vi fick besöka er och ha det gott med de lurviga.

På vägen kom vi genom Sunne, måste visa er hur slalombackarna såg ut så här på sommaren, helt fulla med vackra lupiner överallt i alla nedfarterna, jättefint att se.

Nu skall jag strax gå och sova hos Paulina och Sture. De är här på besök medan familjen åker tåg runt i Europa. Hörde att ni är i Paris nu, ha det bra där. Det har vi med era katter här under tiden. Ikväll skall vi läsa lite till av Ann Rosman´s deckare som utspelar sig i Marstrand, mysigt. Igår bläddrade Sture fortare än jag kunde läsa och så snyggade han till mig i håret noga innan vi släckte ljuset. Då låg han på halva kudden. Paulina ligger på byrån intill,  på gamla bebistäcket och kurrar och passar ev flygfän som försöker komma in. Gott med sällskap.

Vi hoppas också att S*Special Cats Mauritz och S*Special Cats Pärla med familjen i husbilen har det bra på Öland, snart är det dags för dem att få träffa blivande "lillebror" Valdemar. Han hälsar att det skall bli kul att träffa er :-)

Hua hua imorgon flyttar Viola,  för nu har Ken och Magnus haft semester, måste klappa och pussa henne godnatt en extra gång ikväll, hör redan att det är en annan person som bor har som jollar nu "Lilla Violafickan" därute  i köket....mer om det sen. Det skall ju bli jätteroligt att Primus får en kompis imorgon.

Vi hörs inom kort med vårt nästa stopp på resan, det blev på Kollandsö /R

 

Foto