Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Valdemar har flyttat till Bosse, Ingela och katterna Mauritz och Pärla i Floda. Han var kvar här lite när nya familjen var på semester. Så gott för mamma Bianca och oss. Nu har han det bra i sitt nya hem och skall snart få prova på att åka med i husbilen, träffa barn och barnbarn till Bosse och Ingela. Tack för att ni köpte en tredje katt hos oss. Det är en härlig känsla att se framför sig för oss, när vi vet hur gott alla tre katterna har det hos er. Stort lycka till med Valdemar i framtiden, vi är så glada att han finns hos er. Här lite bilder från flytten från Hålt.

Kattgården nere på gräsmattan är spännande, många fjärliar är det... Lite extra får man vara med om när man är kvar i Hålt, det blir ju en del fikande inne i den gården hos katterna. Annars är kattungarna inne och på altanen.

Det är varmt idag och vi läser bok och kopplar av, Valle och jag...

Semestern börjar ta slut och hem från Gotland kommer husse och matte för att hämta mig, Valle.

 

/R

Foto