Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vår semester tur fortsätter här....Lite försenade kom vi till Kollandsö vid Vänern efter resan från Arvika i ösregnet, där vi hade hälsat på Ludwig och Herbert med sin familj. Se lite tidigare här i Dagboken.

Nu var vi på väg att fira Caramels 10 års dag :-)

När vi kom framtill Kollandsö var det uppehåll och jätteroligt att träffa Gullvi, Olle, Simon, Erika  och även ett par snälla grannar som brukar passa Caramel och Leopold ibland. Vi fick vara med om ett härligt kalas för Caramel eller Astrid som hon kallas för hemma. Hon är fortfarande en alert tjej med pondus som är så otroligt kelig och snäll. Hennes föräldrar är vår Clara och Ambrosius.

Födelsedagsbarnet med en present.

Hon verkade mycket nöjd med dagen.

Det gjorde även hennes bästis Leopold, han har också blivit en av våra stora älskligar, denne goe nalle. Om några veckor skulle de komma hem till oss på besök.

Tack för fint kalas, det är något särskilt hos er på Kollandsö. Ni gör så fint i trädgården, alltid nåt nytt. Kanske även modernt som passar till det söta äldre huset. Nu ett jättesnyggt glastak ovan för entredörren, sååå fint. Stengångarna. Detaljer som Gullvis söta tavlor med hennes ljuvliga bokmärken och bebiskläder på i köket. Olles nya flätade avskärming i trädgården och så katternas härliga trädgårdshus hus ute i det fria med en järnsäng för goa stunder bland katterna. Ni är katternas och vår kärlek på hög nivå :-)

/R

Foto