Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har våra senaste kattgäster Casper och Laban åkt hem, det är vår dotter Charlotte´s katter som bott i gäststugan ett litet tag medan familjen varit i Lysekil. Katterna är snälla, gosiga och har gillat att vara i utegården på gräsmattan på dagarna. Vi brukar ju ses ganska ofta hemma hos dem så vi känner varandra väl. Kram på er hela familjen.

Vi har haft Caramel och Leopold är i några veckor i juli  medan familjen varit på Gotland, det söta paret har varit här många gånger de senate 10 åren, alltid lika roligt att få se er igen. De är 10 och 12 år gamla.

Sture och Paulina har varit här några veckor i juli medan familjen rest runt i Frankrike och Spanien. Sture ville vara med sina gamla kompisar medan Paulina var nöjd med Sture vännen i lilla sovrummet. Men en nätdörr blev alla glada och delaktiga och båda ville gärna vara med och sova runt min kudde. Roligt att se att de leker och trivs efter att ha bott borta ett bra tag.

Den gångna helgen hade vi besök av kattflickan UllaBritt från Oslo som var här över helgen medan husse Alexander och matte Karoline  tog en Skånesväng, jätteroligt att hon kom in i gänget direkt och vi såg att hon kände igen sig efter en kvart i huset. Ha det gott hemma i Norge så ses vi kanske i september igen, ni är välkomna.

Nu väntar vi med spänning mot på Josefinas bebisar skall komma snart. Hon är STOR och mår bra. Lägger sig ner ofta och har tagit sovrummet i besittning. Det är hon och kanske en sällskapsdam som kan få komma in och vara där. Och husse förstås som servar henne på alla sätt dygnet runt. Vaknar man klockan 04 och är kelig så måste man ju ha en bra betjänt och det har hon.

Som mat tex. önskar man sig dubbelmalt innanlår till middag så är klart att man måste ge henne det, hon sa ju till husse att hon ville ha det, med blicken iallafall. Sötaste Josefina det får du så gärna.

Josefina har varit en duktog mamma förut till Ove, Ossian, Olga, Ottilia, Ofelia och Olivia samt till RosMarie. Nu skall vi snart ta fram bolådan. Visserligen är hon helnöjd med att bädda in sig i stora täcket men vi vill ju gärna kunna se de små.... Spännande är det, nu skall vi uppdatera mera så ni snart får veta vad som händer.

Vi har varit på återbesök på Västra Djursjukhuset med Signe en gång och Albert flera gånger senaste veckorna. De är ju äldre nu och har krämpor.

Signes är 14,5 år,  hennes värde var bara lite sämre än i våras men hon känns väldigt tunn trots att vi ger henne extramat, lilla söta Signe som trots allt är med ute och inne, är fin i pälsen och ganska pigg och nyfiken. Vi är så glada för dig och tar en dag i taget så länge. Nöjdast är du när du får gå till bäcken, dricka lite och speja under granarna. Sen kommer hon fram och är kelig och kan gärna tänka dig att bli buren runt en stund och se sig om.

Albert som blev 14 år i maj har haft problem med sina lungor men mår nu bättre. Han har blivit tunnare och ser bräcklig ut. Lille gubben vi är glada för varje dag med dig och pysslar om dig så gott vi kan. Han gillar att gå ute, kolla in sina ställen varje dag och sova middag i altansoffan.

Vi vill passa på att tacka för otroligt fint bemötande på Västra Djursjuhuset, av alla där. Och extra mycket till vår nuvunna "bästis" veterinär Anniko Nydal. Du är så omtänksam och fin med katterna och oss, ha en jättebra semester nu. Vi kommer tillbaka med katterna för fortsatt vård, ni är väl värda att köra de extra milen för. Tack för de besök vi haft senaste månaderna.

Nu skall vi ha det gott med alla katterna, vi har ju några veckor semester kvar. Vi skall hälsa på Tryggve på tisdag skall bli kul att se honom och matte Karin igen, Vi hörs under veckan, ha en go helg /R

Foto