Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

120814-2: Den lila lilla flickan skall få heta S*Special Cats Astrid efter en mycket god liten vän, Astrid i Masthugget i Göteborg, som är lillmatte till Paulina och Sture. Och även efter vår Caramel katt i Lidköping som i sitt nya hem kallas för Astid. De är två Astridflickor med stil och glädje och ger namnet stolthet.

Så Astrid skall hon heta och hon skall få bo kvar hos oss :-)

Ni kommer att kunna följa henne här i framtiden.

Vi väljer att börja om med A kull nu för vi känner inte för de konstiga hittepå namn som det kan bli i slutet av alfabetet efter de senaste U och V kullarna. Tänk att vi nu nästan gått ett varv runt i med namn i alfabetet sedan vår första kull 1998. Det känns kul att på samma gång kunna presentera Astrid för er på A.  

Tänk att vi har en bebis i huset som skall stanna... inte helt planerat men så kan det bli. Jätteroligt är det men ännu ligger sorgen efter lill-Arvid tung i huset. Vi pussar på Astrid och gråter över Arvid ännu, det får ta sin tid det här. Ni skall få se massor av bilder på henne framöver. Just nu ligger hon hos mamma och har nosen in i hennes päls och har det bra. Hon ökar jättefint i vikt och är en STOR härlig flicka med RUNT huvud redan.

Hon kommer att få bli fortsättning i vårt katteri med chokladfärgen efter att mamma Josefina nu efter två kejsarsnitt inte längre kommer att vara i avel. Josefina stannar hos oss och är fortfarande vår keliga chokladpralin. Mor och dotter mår fint och skall få all kärlek av oss.

120814-1: Vi måste tyvärr meddela er att lille chokladfärgade Arvid avled i lördags kväll, han var väldigt liten sedan födseln och orkade inte vara med längre. Det är verkligen en stor sorg fast han inte levde många dagar. Vi var så glada för honom och han verkade i början pigg, pip ordentligt och tuttade och trampande på. Men krafterna räckte inte. Ni är han hos våra kattvänner i katthimlen där han pysslas om på bästa sätt.

Foto