Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I Kungsbacka bor blå S*Special Cats Tryggve med matte Karin. Vi har hälsat på dem. Det skulle vart i mer lugn och ro som var inplanerat. Men just den dagen så åkte Josefina in till Västra Djursjukhset för kejsarsnitt och behövde hjälp med att få fram en kattunge som inte kunde komma ut.

Med lille-lille Arvid och Astrid som kommit ut hemma tidigare så åkte de med i en värmande handuk en stund till Karin och Tryggve som inte bor långt från Västra en stund tills Josefina var klar för hemgång.

Tack Karin för att vi fick komma och ta de små med oss. Hoppas att inte Tryggve tyckte att de pep för mycket, han undrade ju så klart vad det var som lät lite i handduken. Karin bjöd på underbara nybakade frallor, tror aldrig att frallor smakat så gott. De var ljuvliga. Och att få känna sig så välkommen efter en vaknatt med kattungar är stort, underbara kattköpare har vi.

Tryggve har ett mycket gott liv hemma hos Karin. Han har tagit den fina näverkorgen i besittning och gjort den till sin.

Han har egen kudde i Karins säng.

Man ser nu hur han växt till sig med runda kinder och kraftiga ben och hur han går runt så stolt och glad.

Så gott att se att han har alla sina ställen där han mår så gott. 

Vi vet inte varifrån han fått sin lilla vita fläck, men söt är den. ser ut som han är finklädd med vit fluga. Underbare Tryggve, vi tycker så mycket om dig, vi skall berätta för din mamma Mildred hur fin du är.

Om pappa Sir Henry har vi hört att han nu flyttat från Stockholm till Halmstad och blivit kastratkatt.

Stort tack Karin, vi ses snart igen i lugn och ro.

 

Foto