Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Här hemma har vi katter som gillar vara aktiva, Ambrosia ägnar sig åt roliga saker som torrsim.

Medan vi åkt runt och vill återigen hälsa till några härliga vänner och vill  tacka för senast.

Vår konstnärsvän Michael Qvarsebo i Halmstad, tack för ditt härliga bemötande, goda kaffe och att vi fick med oss ett fantastiskt minne hem från U och V kullarna. Ditt sätt att måla katter på är underbart tycker vi.

Tack Rosse för en skön dag i Kivik och även en roligt kväll med gott grillat hemma hos dig innan teatern på Gunnebo. Våra besök i alla trevliga gårdsbutiker och alla fina vägar vi åker, särskilt kustvägarna :-) i sommar får aldrig ta slut. Hihi det är nog ingen risk, vi hittar fler hela tiden.

Tack till Håkan, Helen, Rosita och Claus med flera för flera trevliga stunder som den med tex teater i Falkenberg.

Grattis till kattvännen/vänninnan Eva Nilsson som precis fyllt 50 år, du är alla katters dröm matte.

Nu skall vi fortsätta njuta av semestern en vecka till och förstås pyssla om gamla Signe som varje dag sitter vid bäcken och filosoferar och gamle Abbepojken som överraskar med att på stela ben jaga fjärilar. Ambrosius däremot håller full koll på garaget och sovermiddag på trappan i skuggan varje dag.

Och förstås pussa på lilla Astrid. Vi hörs snart  /R

 

 

 

 

Foto