Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Igår söndagen den 16 september fick Albert avsluta sina dagar på Västra Djursjukhuset.Han blev 14 år och 4 månader. Albert föddes i vår allra första kull ihop med sina syskon Albin, Aurora, Axel och Ambrosius. Det var starten på vår uppfödning S*Special Cats.

Han har varit ett riktigt kärleksbarn för oss i alla år.

Efter en kort sväng som liten till Norrland hämtade vi hem honom och lovade honom att han aldrig skall flytta mer, så har det blivit. Dit vi har gått har Albert, Ambrosius och Signe vart med i över 14 år.

Abbepojken var älskad inte bara av oss utan av alla som kom hit, det räckte att se honom så blev hjärtat varmt av kärlek. När han sen pratade på sitt alldeles speciella sätt, som en liten get, när han ville gå in och ut ville man bara följa med honom ut och gå bredvid och prata och höra vad han hade att säga och det var ganska mycket.

Han har haft ett högt ljudligt kurr hela sitt liv. Så underbart att höra i mörkret när man stäckte ut handen för att känna och klappa på hans päls i mörkret när han har legat knävecket på oss i över 14 år.

Han har inte vart på utställningar alls, han var ändå vackrast på sitt Albertvis. Alltid hungrig, pigg på att gå ut och alltid helt otroligt snäll. Han har aldrig fräst i hela sitt liv, bara väst mot sin bror någon gång om han ville ha samma skinkbit eller om kattungarna sprungit för fort under hans mage.

Strax efteråt åt han gärna ur samma matskål som dem tillsammans. Han har varit genomsnäll mot alla kattungar vi haft, som en extrapappa.

Han har varit krasslig sen i våras och framför allt lungorna orkade inte mer. Hans ben var gamla och trötta, nu fanns det inget mer att kunna göra honom. Bäste Abbe vi saknar dig så ofattbart mycket.

Det var så tomt på badrumsmattan i morse, ingen annan katt än du ville ha på golv-värmen och ligga där och ha det skönt. Nu vilar du intill Signe, Axel och dina andra vänner vid stugan, vi finns hos dig resten av våra liv.

Med alla kärlek som finns till dig Albert från matte och husse och alla dina vänner i Hålt. Vila i ro goe vännen!

Ett stort tack till veterinär Anniko Nydal på Västra Djursjukhuset, du har gjort Signe och Alberts sista dagar till extra många dagar ihop med oss. Vi är så tacksamma för allt underbart bemötande av ER ALLA på Västra Djursjukhuset, alla inräknade. Både till djuren och oss människor. Att få träffa samma underbara veterinär vid varje besök sen i januari, känna all omtänksamhet, det är underbart. Tack för att ni finns.

/Ragnhild och Jonas

 

Foto