Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Det känns som att vi behöver en ny start här hos S*Special Cats

Vi behåller det allra bästa från den tidigare delen.

Alla fina minnen av våra katter som vi inte har kvar.

Det har varit en tuff tid nu ett tag med flera av våra katter som lämnat oss. Det har gjort att hemsidan inte blivit uppdaterad som den brukar, det har gått lite i sakta mak här hemma sista månaden efter att både Signe och Albert är borta. Vi hoppas att Ambrosius är kvar ett tag till. Han ser lite trött ut och går omkring sakta både ute och inne. Han är inte så pigg på att hoppa upp någonstans längre. Men han kurrar högt och gärna fortfarande.

Alla härliga kattköpare som vi är väldigt glada för och förstås alla katterna som finns kvar, både hos oss och ute i sina nya familjer. Vi fortsätter tillsammans.

Men vad kommer nu då?

Jo, vill villberätta att Bianca är dräktig och väntas få ungar vecka 47 pappa till kullen blir vår älskade Julius. Detta blir hans sista kattungar, sen skall han bli kastrat och kanske få gå med ut i trädgården ut till våren

 Mildred är också dräktig och väntas föda sina kommande kattungar vecka 48

Pappan till denna kull är vår trogne vän Izze från Göteborg. Han börjar bli gammal nu och kanske är det hans sista kull hos oss. Han har gett oss mycket fina ungar i flera kullar så vi är glada att han kommit till Mildred även denna gång.

Det är spännande att få se vad de har på gång, det vi ser just nu är att tuttarna på båda mammorna är röda och fina. De är lugna, trygga och ser ut att må mycket bra båda två.

Sen har vi en STOR nyhet att berätta för er. Visst är det en söt nyhet :-)

Vi har köpt in en fin blå hane från Norge hos N* Lille Bamsens katteri.

Hans pappa är vår S*Special Cats Truls och hans mamma Chika från Bergen i Norge. Hans mamma är jättesöt och har vacker mellanblå färg underbara stora öppna ögon i mycket kraftig färg. Truls är mer ljusblå och hans bröder Ture och Tryggve är alla jättfina så att få ha en pojke efter honom är toppen. Båda föräldrarna är har rejäl storlek på kroppen.

Mycket trevligt att ha ett gott samarbete med N* LilleBamsens katteri och Ernesta och Roger i Tönsberg. Nästa lördag ses i vi i Moss på utställning. Där ställs han ut tillsammans med sin kull och även som ungdjur i egen klass.Sen följer han med oss hem.

N* LIlleBamsens Ambrosius JR heter han i stamtavlan. Vi fick lov att vara med och välja namnet på honom och eftersom han är rakt nedstigande från vår Ambrosius så vill vi hedra vår gamle katt med hans namn. Fast vi är lite inne på att kalla honom JR eller  "lillebror" för han är faktiskt lik Albert också. Ser ut som en lillebror till dem båda. JR efter JR i Dallas eller efter JR= Jonas och Ragnhild, vi får se vad det blir när han kommit hit.

Skall bli roligt att se vad vår Astrid tycker om sin nya lekkamrat, det skiljer bara ett par veckor på dem i ålder. Vi har tänkt åka på utställningar med Astrid och Lillbror, det skall bli kul. Hade Astrid varit några dagar äldre kunde hon vart med i Norge nästa vecka men hon får vänta tills nästa gång.

Sen vill vi visa er vår nya gårdskylt. Den pryder sin plats nere vid infarten till vårt hus. Extra roligt är det för vår dotter Charlotte har gjort designen på den. Lika fin nu som då den gjordes för ca 8 sen. Vi har den på våra visitkort, brevpapper, kontrakt mm

 Vi ses här lite oftare nu, välkomna tillbaka om några dagar./Ragnhild

Foto