Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I lördags var vi i Norge, i Moss på kattutställning. Där mötte vi Roger och Ernesta från Tönsberg- Barkåker som har de underbara kattungarna i NO* Lille Bamsen`s katteri. De har just haft sin första kull som flyttat ut. I kullen fanns vår nye kille Ambrosius Jr.

Här träffar ni Ernesta som varit en underbar matte till de fem blå killarna i kullen.

Och här träffar ni allra goaste husse Roger med "vår" Truls. Tack för allt ni gjort med dessa kattungar. När vi fick hem lille Ambrosius Jr så känner man att de bara vill upp i famnen och ligga i knät direkt.

Det är härligt att dela glädjen på utställningen med er och få vara med när domaren ger Truls sitt certificat med glädje och han blev även Bäst i blå variant = BIV, han är nu på god väg mot internationell Champion. Truls har i dagarna fyllt ett år.

Vackra blå britter... man blir lite kelsjuk.

Fyra av kattungarna var med på utställningen och ställdes ut i kullklass.

Och vår lille ställdes även ut i egen kattungeklass. Alla katterna fick jättefina bedömningar av domarna som hette Wendel Stoop, han kommer från Schweiz och Anna Wilczek som kom från Polen

Gott att ha pappa med sig och få en puss när det är första gången

Efter bedömningarna så tog Truls det lite...lugnt i sin bur

Det gjorde även de små.

Men sen var pappa pigg igen

Tack för en trevlig dag, vi ses snart igen.

Neeeej Truls, du får inte följa med oss till Hålt även om sjunger så vackert. Men vi längtar redan till nästa gång vi får träffa dig. Nu får du åka hem och pussa på mamma Chika från oss.

/R

 

Foto