Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Astrid och Bamse, våra små godingar är verkligen bästa kompisar redan. De sover ihop, äter ihop, springer efter varandra runt i huset och vilar sig så här gott intill varandra idag, på söndag eftermiddag framför brasan i köket.

Vi är så glada att vi bestämde oss för Ambrosius Jr som vi nu kallar för Bamse och lille Bamsen. Man ser verkligen hur de ger varandra spänning, glädje och trygghet. De äldre är också snälla mot dem men de små är alltid tillsammans, dygnet runt.

När de sover ligger de aldrig längre bort än en intill min kudde och en i knävecket. Båda är uppe och går på mig, tvättar mig och kurrar lika högt. På morgonen ligger de ihop där bak i sängen. Jag är nog en kattmorsa på riktigt nu för Josefina har nästan helt släppt taget om Astrid. Det är helt i sin ordning för mig.

Fast Josefina är inte långt borta, hon ligger på filten intill och sover middag.

De övriga katterna ligger lite här och där. Bianca ligger på en kökstol under bordet vid värmen och Ingeborg på soffan i köket. Ambrosius vill ha lite svalare och ligger på en filt på golvet lite längre bort. Bara Ambrosia håller mig sällskap från fönstret när jag fyller altanen med vedlådor inför vintern. Man måste ju jobba på för att katterna inte skall klaga när kylan kommer.

När det är kaffedags så går jag in och hör jag någon prata bebisspråk..... det är Jonas som har en liten sak att berätta för Olivia. Det verkar som hon var väldigt intresserad för hon kom fram under täcket från hans säng där hon legat hela förmiddagen. Och kurrade högt som svar, ja, ja, ja  jag går ut till veden igen. De får väl snacka på därinne. Kommer tillbaka när det runnit ner :-) och får väl höra om de kom fram till nåt vettigt.

Det är många av våra sålda kattungar som fyllt år senaste veckorna tex. S* Special Cats Nalle som fick en sån här fin tårta av matte Monica och husse Björn i Västra Frölunda.

Grattis till er alla i tex. M, N och O kullarna som fyllt senaste veckorna och övriga som fyllt år under året. Det börjar bli lite många datum för oss så vi är så tacksamma för  att ni firat kattungarna i sina nya hem. Men vi tänker på er ofta och pratar minnen om alla kullarna vi haft.

Och så ett stort grattis till min mysige lillebror Sune som fyller år imorgon, hoppas att du får en livad dag hemma i Forshaga.

/R

 

 

Foto