Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

När det är så här regnigt ute måste man bara ta vara på dagarna...alltså började vi med julstädning. Matte har fått igång hela huset, samtliga har varit inblandade i två dagar. Katter och människor.

Alla golv är skurade, ja skurade...listerna med. All tvätt är fixad. Alla saker som legat där på hyllan och väntat på att passa in i rätt tvätt, nu är det rent. Nybäddat i sängarna, även kattdocksängarna, dockvagnen och gamla vaggan. Sommarskorna är bortplockade. Tidningshögarna likaså. Vantarna framme. Vedförrådet är välfyllt. Så härligt för oss och så kul för katterna när vi rivit runt i alla garderober och lådor.

Ambrosius, Ingeborg och Ambrosia hann med en sväng ute igår medan husse piskade mattorna. Alla tre skakade på bakbenen i samma tackt som husse piskade. Men det var vått och gick inte att skaka bort så de kom ganska snabbt in igen och värmde sig. Miranda brydde sig inte om att gå ut men myste ändå under filten i köket. Pax för bästa brasplatsen, hua vilken värme och ändå ligger hon kvar.

Och idag på eftermiddagen blev det en mysmiddag med min storebror Gunnar och hans fru Ingmarie, alltid lika kul när ni kommer. Tack för att ni står ut med katter som" knör" på er hela tiden. Ingmarie hade särskilt Julius och Mildred buffande på sig. Klart att de gillar värdens bästa svägerska.

Medan vi hade trevligt blev de små, Astrid och Bamse trötta och vilade, tillsammans såklart.

Nu har Bamses svenska stamtavla kommit från Sverak och båda de små är anmälda och har kommit med till Ädelkattens utställning i Göteborg i december. Skall bli kul att se vad de tycker om det. Det blir Astrids första och Bamses andra utställning i livet.

Åt andra håller ligger blivande mamman Bianca som nu har lagt på sig rejält.

Om några veckor får vi se vem som är därinne. Hon är pigg och aktiv, men vilar nu på mer lämpliga sätt. Som idag när hon lade huvudet och magen upp mot den ljumma skorstenen i köket, rakt utsträckt. Synd att inte kameran var framme, men kul att vi fick se det... Hon är en skön avslappad katt, Bianca :-)

Ha en bra vecka, vi ses snart/R

 

Foto