Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi kopierar texten hit från "Kattungesidan" eftersom vi tar bort texterna där efter hand.

Igår kväll och idag födde Bianca sina kattungar. Det blev Birgitta, Björn och Birger. De är alla blå, pigga och jättesöta.

Birger är reserverad till Tova i Sala. Birger har fått sitt namn efter Jonas farbror i Norge. En stilig man i Fredrikstad.

Björn är reserverad till Camilla och Roland i Göteborg. Det är Camillas andra katt från oss. Björn kommer att bli kompis med "vår"  S* Special Cats Dumledore som kallas Dumle och är cremefärgad.

Björn har fått sitt namn efter "vår" kattBjörn, som vi köpte vår första katt Doris ifrån, Jonas härlige modellbilskompis Björn och vår kattköpare Björn som äger vår Nalle från N kullen.

Birgitta är reserverad till Jenny och Niklas i Kinna. Birgitta har fått sitt namn efter min underbara faster Birgitta, pappas yngsta syster av 10 barn. En roligare och mer kul faster får man leta efter, vi har jobbat ihop och hade så himla roligt. En köksa av rang som styrt och ställt i köken sen hon var 13 år. Med så otroligt mycket kärlek till alla framför allt äldre hon serverat mat till under åren är hon en självklar katt-namn-givare för oss bägge. För även Jonas har en speciell kärlek till fastera :-)

Tack för att ni ville komma till oss och hitta er nya familjemedlem. Vi ser fram emot att ha en fortsatt trevlig och givande kontakt med er alla. Välkomna till Special Cats familjen!

Det fanns ett par kattungar till i hennes mage, de ville inte komma ut själva utan fick tyvärr hjälpas ut idag på Västra Djursjukhuset. Ingen av dem kunde komma med oss hem idag och Bianca som snart skulle bli kastratkatt fick bli det idag när vi ändå var där. Hon mår bra och är mycket glad i de små redan.

Ännu en gång blev vi underbart mottagna på Västra Djursjukhuset, denna gång av veterinären Peter med flera. Tack för att ni finns där och ger oss hopp  och tröst i jobbiga stunder.

Nu ligger Birgitta, Björn och Birger tätt ihop med sin mamma hemma i lådan, trots allt så känns det fantastiskt härligt. Vi är så glada för dem alla fyra i lådan. Det skall bli roligt att få leka med er i vinter.

Och väldigt spännande att se vad Astrid och Ambrosius Jr som nu kallas " Lillebrorsan" tycker om att
ha er till vänner. Jag tror att de kommer att bli förtjusta.

/R

Foto