Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu i helgen som gick började kattungarna vara med ute i huset. Mammorna har hälsat på i varandras rum tidigare och sett att det finna ungar där också. Det tog de med ro och lite nyfikenhet.

Inatt sov de alla ihop i en större bolåda inne i lilla sovrummet. De är så söta med varandra och sina "gemensamma" ungar. Både Bianca och Mildred sköter om dem ihop. Det är ju roligt att de får mer sällskap på dagarna och lite hjälp extra tillsyn med de små.

Nu ikväll har de fått komma ut i en hage i vinkelrummet mellan köket och vardagsrummet. Där kan de andra katterna hälsa eller hellre än så länge ligga en bit ifrån och titta.

Vi har hämtat in mer bebisleksaker från garaget och det är mycket att upptäcka. Gott att mammorna är nära hela tiden.

och pysslar om...hela tiden.

Astrid och Lillebror är så snälla. De river ner de nytvättade handukarna från torkställningen och lägger dem på lämpliga ställen för de små att gotta sig på. Strumpor kan man hitta under köksbordet och en BH bakom en kudde på kökssoffan, herregud...men de har så jättekul. Jag kan hänga upp det igen och stå och se på när de plockar ner grejerna och sticker iväg med dem. Men vad gör det egentligen...

Man behöver ju stretcha lite efter promenaderna.

Och så äta igen ofta. Det är nästan som en bar-runda mellan de små mammorna. De verkar ha lika goda drinkar båda två.

Sen tar de en brottnings match. Clara som är en vecka yngre hänger med bra.

Jag kom på att vi har inte presenterat lill Clara ordentligt. Mildred hade ju en smygbebis i magen, det var lill Clara. Hon skall bo kvar hos oss det är därför vi bara njutit av henne sjäva ännu. Allt är bra med henne. Hon är blåcreme i färgen precis som vår tidigare S*Dalstinas Clara Fina.

Nu har vi en S*Special Cats Lill Clara till Clara och Cajsas ära. Med halva hakan blå och den andra halvan creme precis som sina förgångare. Hon föddes på rätt dag fast inte Mildred varit rund och magen vart mjuk. Det blev en bra överraskning.

Hon är med de andra godingarna och är bästis redan med dem.

En blå karamell. Det går inte att säga vem som är Birger, Birgitta och Björn när man tar kort. Man får lyfta och titta på dem noga. Vi har börjat klippa lite på Björns svanstipp för att skilja killarna åt. Alla tre är lika stora och väger nästan samma. Clara går också snabbt mot deras storlek, en vecka skiljer ju inte så mycket när de blir lite äldre. Fast hon har ju annan färg, blåcreme.

Så här skall du göra....

Mamma Mildred myser med lill Clara. Kärlek !

Medan de små nu är i det lilla rummet har Ambrosia bokat det stora sovrummet för sig själv ikväll.

Hon var lite, lite sugen på ett gott spabad... Vi börjar med borstning, kloklippning och en lång skööön dusch. Schampo som luktar gott och mycket fjäsk i den ena varma handduken efter den andra i mattes knä. Ensam i badrummet med lite småprat. Hon är så trevlig att pyssla om, en riktigt go stund med stora flickan, nu ca 7 år gammal.

Gott med en egen stor säng medan man torkar och putsar sig.

Nu skall det snart bli spännande att hämta in granen som står och tinar i garaget, kommer det att gå lika bra iår också??? Nu är pigga Astrid här. Varning!!! Men hon är så snäll och gullig så det kan gå bra. Lillebrosan är bara snäll, jag skulle bli förvånad om han busar i granen. Alla våra äldre katter har inte vart intresserade  av granen. Kanske är den för färsk och luktar mycket skog. Gott. Vi får se om ett par dagar.

Nu skall vi även slå in julklappar ihop, det kan bli en hit. Får nog gömma mig nånstans och göra det :-)

Nattkram /R

 

Foto