Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är vi igång på det nya året, med nya äventyr på alla sätt. Visst är dagarna ett äventyr. Alla dagar är kanske inte sådana att man hade valt dem själv... men sen så har de ändå betytt mycket i våra liv.De mesta är roliga, intressanta och gör att vi ser fram emot 2013 med glädje. För både oss och katterna.

Här skall ni få se lite bilder från de senaste veckorna.

Birgitta och Björn

 

Här hemma har vi busiga sköna kattungar, idag sju veckor gamla. Björn, Birger och Birgitta. Samt lilla Clara som är ca en vecka yngre. Alla är de så ljuvliga att se på, bära omkring och ha i famnen.

Björn

De äldre är kloka och gör roliga grejer så att vi blir förvånade varje vecka. De är sällskapliga och mysiga att umgås med allihop.

Ambrosius Jr och de små.

Ambrosius Jr och Astrid älskar varandra

Ambrosius Jr

Sen vi skrev här sist så har Julius blivit kastratkatt. Han mår toppenfint men tror fortfarande att han är alla tjejers dröm, men det är han ju så klart även som kastrat. Vi får se om han kan vara med ute lös i trädgården till våren. Skulle vara trevligt med lite hjälp att krafsa i rabatterna.

Birger

mamma Mildred nybliven kastratkatt är den snällaste av alla mammorna

Bianca

Bianca är också kastrat katt nu och en lugn gosig mamma till B barnen. Hon har fullt upp att kolla vad de har för sig och kolla att de fixat frisyrerna.

Clara

Miranda

Miranda som varit lite blyg har nu tuffat till sig lite, kan överraska med att plötsligt sitta mitt på kökssoffan bland för henne okända personer. Hon står nu troligt vis på tur för kommande parning i vår.

Parning kan det nog bli under detta året för Olivia. Hon skulle nog gilla att få lite bebisar att pyssla med. Annars är hon bästis med Josefina. De äger dubbelsängen och lever ett lugnt liv just nu.

Josefina vill inte vara med på bild idag...hon säger att hon vill vara med på många nästa gång vi skriver istället :-)

Josefina skall få bli kastratkatt nu i vår eftersom Astrid fick komma fram genom snitt. Hon har varit en underbar mamma men nu skall även hon få ett friare liv, kanske ute med oss i vår.

Astrid

Astrid har blivit stor nu, fem månader. En jättesnäll och otroligt kelig tjej.Men traktens tjockaste svans. Hon är allra bästa kompis med Ambrosius Jr som nu är den katten som har flest namn i gänget. Lillebror, Gossen och Norsken är mest populära just nu. Alla är kärleksnamn för han är en älsklingpojk av stora mått. Han kurrar bara men pekar på honom och älskar alla katterna och de honom. Han leker med alla från minsta Clara till Ingeborg och Ambrosia.

Clara är en duktig flicka på många sätt... Hon är storfjäsket i familjen som springer efter våra ben, sätter sig på våra fötter, piper och vill upp i famnen. Undrar hur hon kunde bli sån... :-)

Ingeborg

De äldre damer Ingeborg och Ambrosia går nu ut på altanen varje dag om det inte är mer än 5 gr minus. De jagar leksaksmöss och håller ordning på alla vedflisor som kommer ut på golvet. Sen ligger de och ser så att de andra sköter sig högt uppe från klätterställningen. Bra det för då hör vi direkt om nån busar för mycket.

Birgitta kommer att få världens goaste matte, här är hon idag med Jenny.

och även allra bästa husse Niklas, här är han idag med lille Björn.

Under de lediga dagarna under helgerna har även Björn och Birger haft besök av sin gulliga och toppengoa blivande hussar och mattar. Stor kram till er alla. Tova, Camilla, Roland, Jenny och Niklas för mysiga dagar med er och kattungarna. Och fler skall det bli.

Nu skall jag gå och natta alla våra söta katter = ta lådorna, byta vatten, klappa på huvudet, killa under hakan, pussa på magarna, blåsa lite på tassarna och gå runt med ett par och släcka lite här och där.

Vi hoppas att ni alla får ett riktigt fint nytt år med mycket roligt och god hälsa. Både för er själva, med varandra och med alla söta katter som ni har hemma hos er.

Kram Ragnhild och Jonas

 

 

Foto