Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Oj oj nu är det bara några veckor kvar här med Björn, Birger och Birgitta. Clara skall ju bo kvar. De är livliga och fulla av upptåg. Och så himla söta. Man kan bara ta upp dem, pussa på dem, gå en sväng i huset och försöka få något gjort. Sen ta upp dem igen och pussa mer på de goa magarna. Och det lilla runda fina huvudet. Eller bara sitta och titta på vad de har för sig. De leker väldigt gärna ihop med Astrid och Ambrosius Jr. Annars är det mammorna och Julius som tvättar och ser till att allt är som det ska.

De äter nu skinka, räkost och yougurt och en massa annat gott till mellanmål och tar sig gärna en klunk av mammornas mjölk fortfarande. Eller ialla fall ligga och gosa och snutta en stund då och då. Det är så rörande att veta att de om några veckor kommer att bo i andra hem. Man känner en tomhet redan nu att lämna dem. Och en stor glädje att de som väntar på dem skall få ha dem hos sig och få alla de ljuvliga stunderna som vi har nu. Tur att vi vet att det kommer att bli toppenbra för dem.

Här får ni se många bilder på dem som är tagna de senaste veckorna men även nu i helgen som gick.

Clara

Björn

Birger

Clara, husses flicka tar sin första semla... jodå det är bara att ta för sig, husse bjuder gärna lill Clara på det mesta.

Birger tv. lill Clara och Björn

Birgitta

Birgitta

Birgitta

Birgitta och en bror

Birgitta igen, jo det är lätt att ta många kort på henne

Så gärna ett till på Birgitta

och ett litet kort till på Birgitta

Clara har funnit sig en plats på värmegolvet

Under skåpet, aldrig långt borta att serva finns förstås Astrid som en snäll storasyster

Clara är älskad av alla katterna, här ligger hon gott hos Ambrosius Jr, nu kallad för "pojken" som numera är en ganska stor pojk, en väldigt snäll pojk.

Det var någon som sa att katter inte är flockdjur, vet inte vilka katter de talade om då... Här älskar de att vara nära varandra. Springa "följa John" genom huset. Då är även flera av de nu äldsta katterna med. Finns nästan inget som kan få Olivia på så gott humör som när några börjar springa i rad. Då kommer både hon, Ingeborg och Miranda. Först står de och ser på med stora ögon, sen hänger de på... och det gör vi med.

Visst är det mysigt med en kompis.

Många kramar till husses och mattes härliga lekkamrater också, både stora och små därute. Vi är så glada för er alla också. Välkomna tillbaka snart igen för mer kattgos.

/R

Foto