Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu går dagarna fort med Björn, Birger och Birgitta. Inom en vecka har de flyttat ut. Det kan inte vara sant...

Vi har ju precis kommit igång att prata med varandra och de har funnit sina platser i huset. Till och med på våra knän och intill sängkuddarna. Det är så roligt att mata dem och fjäska på med allt som de önskar sig.

Gärna sent på kvällarna är det någon här som i dunkelt ljus skramlar i småfaten och klingar med skeden på kanten för att locka dem till sig och bjuda på nymalt innanlår...och pratar nåt konstigt bebis språk..Jag som trodde att det var husse själv som skulle äta råbiff :-)

Men matte hör och ser allt på avstånd. Husse vet ju inte vad jag hittar på innan han hinner hem från jobbet. Då har vi också matmys och privatgos. De är glada i det mesta och de äldre undrar vad som står på. Godis varje dag i veckan...

Det är jättesvårt att fånga dem på bild nu, man får passa på när de vilar. Här är alla fyra bästisarna ihop.

Det är gott att sova hos pappa. En del säger att katter inte är flockdjur. Undrar varför de då går upp och lägger sig så tätt intill varandra. Även om det inte är sin mamma. Här är Julius med en av pojkarna.

De äldre katterna fortsätter att pyssla om dem mycket, undrar vad de skall hitta på nästa vecka.

Vi får organisera lite gympapass. Eller inte... Astrid och Ambrosius Jr ordnar ju själva brottningsmatcher.

Tycker att publiken är lite väl nära och ganska passiv faktiskt...

Om man vinner eller inte gör inte så mycket, Ambrosius Jr vet att han är en blivande kung i huset redan.

Birgitta har också hittat till nalles famn, en efter en hittar man dem där. Alla katterna älskar nallen med stort N och egen nallenscharf. Han är stor ( Ca 1 m) och jättecharmig tycker jag och katterna.

Skulle så gärna vilja ta kort på alla ungarna en i taget, fina kort men de vill inte sitta stilla så länge eller så ligger de hoprullade med nosen under framtassen. Hoppas att de vill ett par till i nu i veckan innan de flyttar. Birgitta råkade ligga här och då passar jag på.

Och så Clara, men hon vet man ju att hon är mitt i husses säng eller på kudden där. De har visst kommit överens att så skall det bli.

Man kan ju alltid smyga över henne när han har somnat och lägga henne intill mig, Astrid, Jr och de andra hihi, sov gott alla därute, det skall vi här strax.

/R

 

 

Foto