Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har den första blå pojken flyttat. Han heter Björn och bor nu i Göteborg. Jaha, det känns väldigt konstigt att säga det för mig själv. Jodå han bor hemma hos Camilla, Roland och Sabina och har det toppenbra sen några dagar tillbaka.

Kanske är det ett slags terapi när man är uppfödare att se det här svart på vitt. Han har flyttat! Vår härlige Björn.

Så fint ljusblå med jättefint runt huvud, så härligt glad och lekfull  men ändå lugn och lite fundersam. Det är så vi kommer att minnas hans 12 veckor här. Hans varma goa lilla kropp som gärna ville vara i våra händer. Vi är så glada i dig.

Nu är han ju inte försvunnen utan bor några mil härifrån i centrala Göteborg/ Gårda hos väldigt snälla människor. Det är det härligaste med dessa flyttar att vi vet redan att kattungarna kommer till bra hem. Och vi kommer till er om ett tag och hälsar på och vill bära lite till och gärna pussa han på magen igen.

Vi vill önska Björn ett långt härligt kattliv ihop med sin nya familj. Ha det riktigt roligt och mysigt med vår speciella Björn. Tack för att ni kom till oss och köper katt nr 2.

Nr 1 var Dumle i vår D kull. De hann inte träffas men Dumle finns alltid med oss som den sköna stora cremevännen han var.

Här är Björn, Camilla och Roland. Vi ses.

/R

 

 

Foto