Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

För några dagar sen flyttade Birger till Sala och sin nya jättesnälla matte Tova. Det gick fint på bilresan hem och nu börjar han hitta sina goseplatser i nya hemmet.

Birger var hela tiden lite större, lite mörkare och lite snabbare än sina kattungekompisar här under sin uppväxt. Björn var lite ljusare, några gram lättare och lite mer fundersam. Birgitta mer lik Björn. Alla lika härliga och toppensöta.

Oj vad tomt här är nu, vi saknar Birgers race ihop med Ambrosius Jr och Astrid. De övriga små ville gärna hänga med men de hade en aning för korta ben. De lite större hann in i vardagsrummet och sladda runt och vända innan de kortbenta hann fram :-)  Så älskade Birger vi är så glada att du har en matte som kommer att sysselsätta dig och leka på alla sätt. Vi har redan hört att hon byggt fina hyllor och gångar till dig. Det kommer du att älska.

Men det bästa hittills är nog mailet där matte skrev att du redan legat i hennes knä i 4 timmar i rad en kväll och sett på tv. Det visar att du känner dig trygg och älskad. Tack goa Tova för att du hittat ända hit ner till oss och ger Birger ett så underbart hem. Vi önskar dig och Birgerpojken ett långt härligt kattliv ihop. Och vi kommer åkande om ett tag och hälsar på er, kanske när ditt körsbärsträd blommar.

Bilder från när Birgitta flyttade kommer snart.

Och vad gör då vår lilla Clara när de andra åkt... Jo hon har det väldigt bra med snälla mammor som låter henne tutta fortfarande och vad kan hon mer önska sig.

/R

Foto