Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

För några dagar sen flyttade vår allra sötaste lilla Birgitta flickan till Jenny, Niklas och hunden Bob i Kinna.

Det var varit ett stort nöje för oss att träffa hennes nya matte och husse. Eftersom vi inte bor så jättelångt ifrån varandra har vi haft glädjen att ha dem här ibland på besök under Birgittas uppväxt.  Vi säger bara en sak!!! Hon kommer att få det toppen, både vi och Birgitta är lyckliga för det. Hon kommer att kallas för Smilla i sitt nya hem.

Birgitta är döpt efter min härliga faster. En glad kvinna med action i kan man säga, det passar in på Birgitta. Hon började sin uppväxt lite lugn och fundersam. Men oj då, de sista veckorna här var det fullt med bus i henne.

För ett antal veckor sen blev hon lös i sin mage och fick tillbringa några dagar på Blå Stjärnan för att få lite extra näring mm. Det var tuffa dagar för både henne, oss och nya matte och husse. Men det var gott gry i Birgitta. Efter massor av kel både där och när hon kom hem så satte hon fart på viktkurvan igen och var helt ikapp innan leveransen. De dagarna var hon dämpad och trött. Det är så gott att känna att hjälp finns när man behöver dem som bäst. De visste precis vad hon behövde och vi fortsatte hemma. Nu är hon rund och go i kroppen och har god aptit. Och så har hon de ljuvligaste ögonen en kattflicka kan ha.

Tack Jenny och Niklas för att ni ville köpa er katt hos oss. Vi önskar er och Birgitta, numera Smilla ett underbart långt liv ihop. Det kommer att bli spännande för henne att leka med hunden Bob. Ha det riktigt bra hemma i Kinna.

__________________________________________________________

Vill nämna här att vi regelbundet får fina kort och mail från många av våra sålda katter,  från deras nya ägare. Ibland läggs de snabbt in här på hemsidan, men det kan bli lite många.

Alltid sparas de i våra fotoalbum och ger oss fina stunder av glädje, skratt men också vackra minnen som vi både gråter till bevarar extra i våra hjärtan. Ni som det gäller vet vad vi tänker på för vi har en liten kontakt då och då.

Vi älskar er alla som har "våra katter". Vi vet att ni gör allt för dem, men ibland kan man inte göra allt man önskar. Ni är underbara som ni är och ger eller har gett  dem så många fina dagar hemma hos er. Ett extra stort tack för det från oss R&J

__________________________________________________________

Så vad är det mer på gång här i huset.

Filtarna har kommit ut och katterna njuter av att det varit plusgrader i solen.

Pojken, Clara och Ingeborg är bästisar.

fast Clara blir ju lite trött av alla nya intryck därute.

Våran lilla prinsessa. Med samma färger på hakan som våra tidigare Clara Fina och Cajsa :-)

Pojken älskar att vara ute och är överlycklig för kattluckan ut till gården på altanen. Sent på kvällen springer han ut och in och kommer kurrande och naturligtvis vill han berätta vad han ser och hur det är därute i mörkret... jodå så är det. Våran pojk! Han är bästa kompis med Julius nu för tiden, där är det storfjäsk och tvätt med varandra varje dag. Bra att Julius är kastrat i god tid innan pojken kommer på nya ideér. Ännu är det lugnt förutom när han pussar lite för mycket på Astrid, stora kärleken.

Ha en skön vecka, nu skall vi se vad som händer här ikväll. Matte har vart och klippt sig och har nya lukta gottgrejer i håret. Kan bli fullt av komisar på kudden inatt.

/R

Foto